Фан Клуб: Фиорентина

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Odlicni vesti, sega e na red da se pokaze Trenerov, posle prandeli ne uspeavme da najdeme dobar trener.
Nekako kako da preteravme so desni bekovi mn igraci na taa pozicija a levata strana pak ke ni ostane na pasqual, koj kako sto razbrav e noviot kapiten na Fiorentina, ne znam zasto mu ja zemaa na Jo-Jo (se plasam deka mu se sprema transfer).

Ako najde nekoj za zgodno moze da go napise timot i formacijata so koja ke igrame,

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Odlicni vesti, sega e na red da se pokaze Trenerov, posle prandeli ne uspeavme da najdeme dobar trener.
Nekako kako da preteravme so desni bekovi mn igraci na taa pozicija a levata strana pak ke ni ostane na pasqual, koj kako sto razbrav e noviot kapiten na Fiorentina, ne znam zasto mu ja zemaa na Jo-Jo (se plasam deka mu se sprema transfer).

Ako najde nekoj za zgodno moze da go napise timot i formacijata so koja ke igrame,
не е точно тоа дека нов капитен е пасквал, мислам дека ги мењаше на неколкуте подготвителни, беше и насташич на една и не знам кој друг. уште не е дефинирано кој е капитен ни која формација а како тргнале да ги збираат не знаеме уште кој се може да дојде. мој впечаток е дека играчите се бираат според желбата на монтела. денеска направија добар пазар со виљареал, како што разбрав многу го фалат валеро и еден одбранбрен што не верувам дека ќе се наметне во прв состав али добар пазар нека дојде.
наскоро треба да играме пријателска со галатасарај на 8ми па да ги видиме новите.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Jas bas mislam deka Gonzalo Rodriguez ke se nametne i toa sigurno vo prvi 11.Deckoto odamna e stolb na Villareal ne gledam zasto ne bi bil i vo Fiorenitna.Ima igrano mnogu utakmici vo Evropa so Villareal taka da sigurno ke bidi prv sostav.Neznam dali ovoj Fucuno Roncaglia je bide vo prvi 11 ama za ovoj sum siguren.Do dusa i Fucundo so Boka stigna do finale vo Libertadores, ama ke vidime.Imase dosta pofalbi od Montela za nego kako raboti na treninzite, pa ke vidime, a i ubavo e Montela malce da bide na slatki maki kogo da odbere :) Sega citav deka pazarot ne zastanuva tuka.2 ili 3 uste novi igraci ke bidat doneseni od koj eden e sigurno napagac,a drugiot sredina ama nesto slicno na Behrami, borec nekoj.KE vidime ima uste vreme.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Sega citav deka pazarot ne zastanuva tuka.2 ili 3 uste novi igraci ke bidat doneseni od koj eden e sigurno napagac,a drugiot sredina ama nesto slicno na Behrami, borec nekoj.KE vidime ima uste vreme.
да бре купуваат играчи ко да ќе играме у ЛШ, али може ќе го земеме купит и скудетото само :)
не ги знам искрено играчите кои ги донесоа, овој Roncalglia ми се виде доста техничар од пријателските. нешто прочитав дека големи шанси има да дојдат аквилани и бабел, последниов само се врти секоја година, и ако дојдат ќе биде тоа каша попара оди ти склопи формација :D

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Za mene iskreno site igraci sto gi doneso gi znam osven Fucuno Rocanglia od Boca.Cuadrado,Fernandez,Borja,Rodriguez,El Houmudi,Viviano,Dell Rocca.E OK ovoj mladiov sto igra na Olimpijada ne go znaev Egipcanecov ali ok mlad e i igral vo Egipetsko prvensto plus kao bek,ali pozitivno me iznenadi igra solidno na Olimpijadata.Super odigra protiv Brazil, a i gol postigna na nekoja sredba mislam.Formacija da se pogodi tesko.Sekoj den citam po nekoja nova formacija.Treba da vidime ko ke kazat deka veke nema kupuvanje togas da se vidi koi se moznostite da se odberat 11.Mislam deka e rano za takvo nesto.Problem moze da bide toa sto skoro site 80% vo prviot tim ke bidat novi i skoro site od stranstvo dojdeni.Ke treba period za adaptacija

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
The 4-3-3 Montella: VIVIANO; Cassani RONCAGLIA Nastasic (RODRIGUEZ) Pasqual; VALERO FERNANDEZ AQUILANI; CUADRADO Jovetic El Hamdaoui

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Абе луѓе шо се дешава ?! сонувам или... овие купија цел нов тим !!! и тоа доста добри играчи, особено валеро и матијас... ако дојде и аквилани (сеа више не сумјам) ќе имаме перфектен тим во борба дури и за лш !!! :cuc:

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Vecer ke proslavat 10 god odkako ADV go prezede klubot.ADV momentalno e vo Moena kaj sto sledi revialen mec na Fiorentina.Neznam vo kolku casot treba da pocne proslavata.Sabajle imase najavi deka ADV ke promovira uste eden nov igrac.E sega dali e nekoj od ovie sto dojdoa ili nekoj nov ke vidime.Navodno poklon od nego za ovie 10 god.Vcera se pisuvase deka Borja Valero e poklonot denes drugo,ali aj ke pocekame ke vidime

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
пред некој саат АДВ рече дека овие 2 дена ќе потпишат со уште 3 нови играчи... едниот од тие тројца е сигурно 95% Аквилани, паднал договор со лузерпул и че земал плата кај нас 1,5 мил годишно, само ситни детаљи го делат од потпис... другите 2 се тајна ама се претпоставува дека се Бабел и Гонзалез (од лацио) ако сето ова излезе како точно преку ноќ ќе станеме сериозна екипа во калчото !!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Честито за Аквилани, добивте одличен играч. За жал кај нас не можеше да се смести, не се осеќаше најдобро во Англија и сакаше да си се врати во родната земја. Сигурен сум дека за вас ова ќе биде одличен трансфер и дека добивте играч кој многу добро ќе ви послужи. Со среќа :)

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
уф уф уф аквилани потпишан. заедно со валеро го прават средниот ред топ класа. се надевам ќе се надополнуваат и ќе им дадат доста топки на јове и ел хам. ептен сум изненаден од новите менаџери, особено ми се допаѓа што зедоа тренер кому му веруваат и со кого се разбираат и се гледа дека се во кохезија во изборот на играчи. аквилани е дојден поради винс, и каков само тоа трансфер е ова, ние плаќаме 1.5 а ливерпул 2.5 хахах грабеж еј.
се надевам нема да испопаѓаат како крушки овие талентирани играчи, да се исповредат и за џабе да биде.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ete go i Akvilani.Super rabotat Prade-Macia.Do sega 10ka, najdobra transfer kampanja u Serija A ova godina.Sega treba malce muskuli u sredniot red.Tuka se zbori za Ralf-Gargano-Kucka i eden napagac koj najverojatno El Ham ke go sedne na klupa(so toa sto ke imame top napagac od klupa)

Problem moze da bide adaptacijata.Premnogu novi igraci od site strani niz svetov.Ke vidime sto ke bide,nema mnogu vreme za adaptacija no se nadevam deka ke uspeat.Uste ednas bravo

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Одличен состав склопивте сега за сега средниот ред ви е топ и нападот исто така не ви е лош сега уште да земеме еден добар централен бек и ако се разигра тимот ќе можете да бидете во кокуренција за 3-тото место. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.657
Поени од реакции
11.795
уф уф уф аквилани потпишан. заедно со валеро го прават средниот ред топ класа. се надевам ќе се надополнуваат и ќе им дадат доста топки на јове и ел хам. ептен сум изненаден од новите менаџери, особено ми се допаѓа што зедоа тренер кому му веруваат и со кого се разбираат и се гледа дека се во кохезија во изборот на играчи. аквилани е дојден поради винс, и каков само тоа трансфер е ова, ние плаќаме 1.5 а ливерпул 2.5 хахах грабеж еј.
се надевам нема да испопаѓаат како крушки овие талентирани играчи, да се исповредат и за џабе да биде.
Секако......само јас мислам не ќе е како шо велиш. Мада и безпари да е нема да биди грабеж. Наскоро ќе се увериш и зошто
Во секој случај нека ви е со среќа. Добри спомени имам само од неговата жена :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom