ЈСП - случки, прашања, дискусии

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Едно питање... дали има автобуска линија до аеродромот? Без разлика дали од ЈСП или од некоја приватна фирма. Мислам дека некој имаше напишано во некоја тема, ама не можам сега да најдам.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Едно питање... дали има автобуска линија до аеродромот? Без разлика дали од ЈСП или од некоја приватна фирма. Мислам дека некој имаше напишано во некоја тема, ама не можам сега да најдам.

Има.
Тука имаш детално
http://vardarekspres.com.mk/

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Нешто ми падна в‘ очи на едни слики кај шо налетав...ЈСП почнале со купување возила од Запад на старо?:confused: Па и на гас :eek:
Или им дале овие од Ван Хол промотивно, ма да не вервам, не е нов автобус...и не научија да користат дисплеи и не научија...

И нешто ново кинеско, нов материјал за демолирање и кршење :D

Дел од Саносите С-215 од 1998/9 на МАН основа изгледа почнати на обнова, ќе возат уште 7-8 години, јаки се само уште клима да им турат :)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.633
Поени од реакции
785
Нешто ми падна в‘ очи на едни слики кај шо налетав...ЈСП почнале со купување возила од Запад на старо?:confused: Па и на гас :eek:
Или им дале овие од Ван Хол промотивно, ма да не вервам, не е нов автобус...и не научија да користат дисплеи и не научија...

И нешто ново кинеско, нов материјал за демолирање и кршење :D

Дел од Саносите С-215 од 1998/9 на МАН основа изгледа почнати на обнова, ќе возат уште 7-8 години, јаки се само уште клима да им турат :)
Добро јас гледам шоферот во автобусот пуши цигара ?:facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што е со крнтииве бе

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Тие мали говна кинески немаат пројдено хомологација и не ми е јасно како ги возат...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Тие мали говна кинески немаат пројдено хомологација и не ми е јасно како ги возат...
Гледај на сликите - уште се нерегистрирани :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Somnitelno Lice*, ваква петка немам видено, а се возам речиси секој ден бар по два пати со петка... Можда ја имаат земено само за тестирање :pos:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Која е целта на минибусиве? На редовни линии планираат да ги пуштат?

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Која е целта на минибусиве? На редовни линии планираат да ги пуштат?
Во летниот период, на многу приградски линии се користат минибуси и сега (жолти мали комбиња), каде обично пренесуваат патници од некое подалечно село до друго, кое е поврзано со приградска линија, која функционира во летниот период. Типичен пример се селата на Скопска Црна гора.

O

onlya

Гостин
Како што сме ние така "ситни" минибусиве се само за нас. Коските си ги оставив во двокатниве,а за маливе остана главата. :confused: Иначе што е работава со автобусите многу каснат. Еве на пример кога одам на факултет 57ца по пола саат ја чекам, а од другата страна 5 поминуваат истото е и кога се враќам. Или па ќе ја чекам 15-20 тина минути гледам дека не иде и таман ќе тргнам да си одам ете ја ме надминува. :confused:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Somnitelno Lice*, ваква петка немам видено, а се возам речиси секој ден бар по два пати со петка... Можда ја имаат земено само за тестирање :pos:
Klasicna fotomontaza de da go butnat rejtingot na JSP :D a i ovoj soferov so cigara bozem sofer na tamce e :tapp::pos:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Иначе што е работава со автобусите многу каснат. Еве на пример кога одам на факултет 57ца по пола саат ја чекам, а од другата страна 5 поминуваат истото е и кога се враќам. Или па ќе ја чекам 15-20 тина минути гледам дека не иде и таман ќе тргнам да си одам ете ја ме надминува. :confused:
Лош ти е тајмингот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom