S
Stivie G
Гостин
Шо сам се сам себе убијал не ми е јасно? Сакаш да кажеш дека вие во теј меч влеговте со цел да изгубите? Го имавте лидерот на тимот Лампрад, ги имавте Торес и Давид Луиз, па и Ромеу кој тој период беше првотимец. Исто у 40 минута е влезел Рамирез и у 46 Мата а головите Ливерпул ги даде у 58 и 63.Сам себе го убијал. Не си ни видел со кој состав Челси ви излезе во Карлингот...
Пошто според тебе, Челси и останатите тимови се замарале со „вредни“ трофеи како Карлинг купот, еве да се потсетиш на што точно се дивиш:
Немора сите да ги читаш, доволно е барем Трнбул и би требало да ти е јасно...
За споредба, кога се работи за битен куп (да не речам финале кое го загубивте со 2-1 (поздрав од Рамче ова)), сите си играат со прв состав (ова не важи за Ливерпул, пошто вие излегувате со прв дури и против Кардиф и компанија ):
Не се бега од фактите, точно.
Ливерпул тај натпрвар го играл без најдобите Џерард, Суарез, Шкртел, Агер. Џонсон и даунинг исто не се биле стартери.
Незнам дали толку ќе го понижуваш тај трофеј ако го освооше твојо Челзи.
Ама ко се работе за Ливерпул мора да се најде мана.
--- надополнето: 4 август 2012 во 01:30 ---
Еве еве кој е првЗначи толку многу постови ти изначитав што просто незнам на кој да те цитирам. Дискусија со фан на ливерпул води од нешто кон ништо, али како и да е. Очигледно е дека си сметате тоа што ви одговара (нормално вие и целиот свет(само незнам кој свет, изледа на бајките)), а друго ништо не гледаде, во сефкупни титули сте позади Јунајтед, тоа е ФАКТ, а во некои други пресметки, формули, равенки, во секој поглед се појаки од Јунајтед, свака част за тоа.
И очигледно е дека многу сте кратки со видот. Јас имам пријателка во Лондон што навива за Челзи, и нормално, се знае кој е шампионот на Англија, и СИТЕ знаеме кој е тоа. И меѓу другото пред да ми реплицираш прочитај го пак болдираното.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_wo