Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Може ги сметат, ама како небитни трофеи.
За да стигнеш до финале во Карлинг Куп треба да поминеш 4 екипи минимум. Ние игравме со второлигаш во финале но никој не спомнува дека пред тоа ги поминавме и Челзи и Сити. Зошто па некоја друга екипа не успеа да го помине тој пат па да стигне да играа со Кардиф? Ама нели Ливерпул е во прашање па сите знаат само Кардиф па Кардиф. За разлика од овие супер купот се игра само еден натпревар.
зашто за карлинг куп сите играат со ЧКЉ играчи

и сега сакаш да ми докажеш дека титулата од Комјунити Шилд е повредена од таа во Карлинг Купот? Во Карлинг Куп учествува и Ливерпул и Челзи и Јунајтед и уште многу екипи. Никаде не пишува дека игра само Ливерпул. А Супер Купот го играт 2 екипи.
За да стигнеш да играш во Комјунити Шилдот треба да играш нешто повеќе од 38 натпревари и тоа против најјаките (и послабите) екипи во Англија и дома и на гости. Така да да сакам да ти докажам дека титулата во Комјунити шилдот е повредна од Карлинг куп титулата.

За да стигнеш да играш во Комјунити Шилдот треба да играш нешто повеќе од 38 натпревари и тоа против најјаките (и послабите) екипи во Англија и дома и на гости. Така да да сакам да ти докажам дека титулата во Комјунити шилдот е повредна од Карлинг куп титулата.
Споре твоето на крајот Комјунити Шилдот ќе дојде и највреден трофеј шо може да се освои во една лига.

Споре твоето на крајот Комјунити Шилдот ќе дојде и највреден трофеј шо може да се освои во една лига.
Па незнам за тоа ама дефинитивно е повреден од Карлинг купoт :D

Па незнам за тоа ама дефинитивно е повреден од Карлинг купoт :D
За тебе и за поголемиот дел од форумот да. За мене и за поголемиот дел од светот не;). Не измислив јас дека КК е повреден од КШ. Така ги вреднуваат во Англија.

За тебе и за поголемиот дел од форумот да. За мене и за поголемиот дел од светот не;). Не измислив јас дека КК е повреден од КШ. Така ги вреднуваат во Англија.
Кој свет?
Овој? :icon_lol:

Значи не е веќе 18+5>19+3, туку имало и некоја друга непозната која само фановите на Ливерпул ја разбираат. :vozbud:

Ја викам титулите во табелата подолу од УЕФА Супер купот да не им ги рачунаме на Ливерпул, оти се игра само една утакмица. :vozbud:
http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C.–Manchester_United_F.C._rivalry

Што се расправате како деца?:icon_lol: Ме заболе дали комјунити шилд бил повреден од карлинг или обратно;)

Карлинг купот (Вортингтон, Лига, и како и да беше на времето) може да добие на вредност само ако го освои Манчестер Јунајтед.

Во спротивно, тој има вредност ко Зимбабвески долар.

И гледам на членот Ернесто ЧЕ Гевара не му се јасни законите во други држави. Не е до тоа црнец на црнец дека му рекол, туку во Британија и другите нормални држави не смееш на некого да му се обратиш по бојата на кожа, ниту па да си правиш заебанции за тоа. Нормално, за Балканов тоа е многу чудна работа.
Познати ми се на мене тие работи, доволно. ;)
Искрено на прво читање, мислев дека дечкото згрешил при пишувањето и сакал да напише дека има покренато обвинение против Тери за навреда на Антон Фердинанд. И кога прочитав обвинение против Фердинанд, одма помислив на Антон(па си викам зошто обвинение за расизам на црнецот). :icon_mrgr:
И да.. За оваа работа, Британците се многу забегани. Има разлика од навреда до именување на некој според бојата на кожа. Веројатно во никоја друга држава, зборот Negro не е расистички навредлив.

Значи не е веќе 18+5>19+3, туку имало и некоја друга непозната која само фановите на Ливерпул ја разбираат. :vozbud:

Ја викам титулите во табелата подолу од УЕФА Супер купот да не им ги рачунаме на Ливерпул, оти се игра само една утакмица. :vozbud:
http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C.–Manchester_United_F.C._rivalry
Повели дечко :vozbud:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_won

^
Точно.
Исто така Даунинг има дадено повеќе голови од сите останати играчи во ЕПЛ сезонава во официјални натпревари :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom