Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Може ги сметат, ама како небитни трофеи.
За да стигнеш до финале во Карлинг Куп треба да поминеш 4 екипи минимум. Ние игравме со второлигаш во финале но никој не спомнува дека пред тоа ги поминавме и Челзи и Сити. Зошто па некоја друга екипа не успеа да го помине тој пат па да стигне да играа со Кардиф? Ама нели Ливерпул е во прашање па сите знаат само Кардиф па Кардиф. За разлика од овие супер купот се игра само еден натпревар.
зашто за карлинг куп сите играат со ЧКЉ играчи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
и сега сакаш да ми докажеш дека титулата од Комјунити Шилд е повредена од таа во Карлинг Купот? Во Карлинг Куп учествува и Ливерпул и Челзи и Јунајтед и уште многу екипи. Никаде не пишува дека игра само Ливерпул. А Супер Купот го играт 2 екипи.
За да стигнеш да играш во Комјунити Шилдот треба да играш нешто повеќе од 38 натпревари и тоа против најјаките (и послабите) екипи во Англија и дома и на гости. Така да да сакам да ти докажам дека титулата во Комјунити шилдот е повредна од Карлинг куп титулата.

S

Stivie G

Гостин
За да стигнеш да играш во Комјунити Шилдот треба да играш нешто повеќе од 38 натпревари и тоа против најјаките (и послабите) екипи во Англија и дома и на гости. Така да да сакам да ти докажам дека титулата во Комјунити шилдот е повредна од Карлинг куп титулата.
Споре твоето на крајот Комјунити Шилдот ќе дојде и највреден трофеј шо може да се освои во една лига.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Споре твоето на крајот Комјунити Шилдот ќе дојде и највреден трофеј шо може да се освои во една лига.
Па незнам за тоа ама дефинитивно е повреден од Карлинг купoт :D

S

Stivie G

Гостин
Па незнам за тоа ама дефинитивно е повреден од Карлинг купoт :D
За тебе и за поголемиот дел од форумот да. За мене и за поголемиот дел од светот не;). Не измислив јас дека КК е повреден од КШ. Така ги вреднуваат во Англија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
За тебе и за поголемиот дел од форумот да. За мене и за поголемиот дел од светот не;). Не измислив јас дека КК е повреден од КШ. Така ги вреднуваат во Англија.
Кој свет?
Овој? :icon_lol:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Значи не е веќе 18+5>19+3, туку имало и некоја друга непозната која само фановите на Ливерпул ја разбираат. :vozbud:

Ја викам титулите во табелата подолу од УЕФА Супер купот да не им ги рачунаме на Ливерпул, оти се игра само една утакмица. :vozbud:
http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C.–Manchester_United_F.C._rivalry

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Што се расправате како деца?:icon_lol: Ме заболе дали комјунити шилд бил повреден од карлинг или обратно;)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Карлинг купот (Вортингтон, Лига, и како и да беше на времето) може да добие на вредност само ако го освои Манчестер Јунајтед.

Во спротивно, тој има вредност ко Зимбабвески долар.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.583
Поени од реакции
22.530
И гледам на членот Ернесто ЧЕ Гевара не му се јасни законите во други држави. Не е до тоа црнец на црнец дека му рекол, туку во Британија и другите нормални држави не смееш на некого да му се обратиш по бојата на кожа, ниту па да си правиш заебанции за тоа. Нормално, за Балканов тоа е многу чудна работа.
Познати ми се на мене тие работи, доволно. ;)
Искрено на прво читање, мислев дека дечкото згрешил при пишувањето и сакал да напише дека има покренато обвинение против Тери за навреда на Антон Фердинанд. И кога прочитав обвинение против Фердинанд, одма помислив на Антон(па си викам зошто обвинение за расизам на црнецот). :icon_mrgr:
И да.. За оваа работа, Британците се многу забегани. Има разлика од навреда до именување на некој според бојата на кожа. Веројатно во никоја друга држава, зборот Negro не е расистички навредлив.

S

Stivie G

Гостин
Значи не е веќе 18+5>19+3, туку имало и некоја друга непозната која само фановите на Ливерпул ја разбираат. :vozbud:

Ја викам титулите во табелата подолу од УЕФА Супер купот да не им ги рачунаме на Ливерпул, оти се игра само една утакмица. :vozbud:
http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C.–Manchester_United_F.C._rivalry
Повели дечко :vozbud:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_won

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
^
Точно.
Исто така Даунинг има дадено повеќе голови од сите останати играчи во ЕПЛ сезонава во официјални натпревари :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom