Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Уште нема на официјална, али мислам дека 99.9% Казорла е наш, ако дојде и Сахин ќе имаме ептен конкурентен тим следната сезона

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Уште нема на официјална, али мислам дека 99.9% Казорла е наш, ако дојде и Сахин ќе имаме ептен конкурентен тим следната сезона
Ако ги земеме и двајцата, тоа сигурно значи дека некој од средината ќе си оди, но тоа никако не сакам да биде Сонг!
Било кој друг од средината нека се шитне, само не Сонг! (и Вилшер нормално)

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Јас не верувам дека ќе го продадеме Сонг.Сахин е потребен затоа што Вилшер и Росицки се повредени и секогаш е добро да има некој резервен,а Сахин е многу подобар од резервен играч.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ако ги земеме и двајцата, тоа сигурно значи дека некој од средината ќе си оди, но тоа никако не сакам да биде Сонг!
Било кој друг од средината нека се шитне, само не Сонг! (и Вилшер нормално)
Сахин би дошол на позајмица, нема логика да се продава Сонг кога земаш играч на позајмица.

А ова со Сонг се глупости барем по мене, не верувам дека така лесно би се откажале од него посебно кога немаме ниту еден друг асален ДМФ во тимот.

Доколку дојдат и Сахин и Санти (дур не видам на официјална или на ББЦ, не верувам ништо) и ако ги задржиме сите (освен копиленцето ван дрво) ќе имаме многу конкурентен тим. Со мала среќа да не се повредуваат клучните играчи нема да бидеме ништо послаби од останатите конкуренти.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Сахин би дошол на позајмица, нема логика да се продава Сонг кога земаш играч на позајмица.и

А ова со Сонг се глупости барем по мене, не верувам дека така лесно би се откажале од него посебно кога немаме ниту еден друг асален ДМФ во тимот.

Доколку дојдат и Сахин и Санти (дур не видам на официјална или на ББЦ, не верувам ништо) и ако ги задржиме сите (освен копиленцето ван дрво) ќе имаме многу конкурентен тим. Со мала среќа да не се повредуваат клучните играчи нема да бидеме ништо послаби од останатите конкуренти.
Одамна ми е позната смрдливава стратегија на Фарселона.
Ќе објавуваат вакви ‘невини‘ изјави во кои величаат одреден играч, му даваат лажна слика дека би играл прв тим во Барса, за тој да се залаже и по секоја цена да му налага на својот клуб да го продаде. Го видовме ова неколку пати од нив и затоа ме загрижува ситуацијата со Сонг.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Ајде за убо да е Казорла е нов играч на Арсенал!!!
Цената - БЕЗПАРИ според твитерџиите околу 12.5 милиони фунти!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Од прееска 2 различни профила.Мене ми стои дека тој првиот со 3 илјади и нешто фаловерс беше феик,али сега овој ми стои таман.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Од прееска 2 различни профила.Мене ми стои дека тој првиот со 3 илјади и нешто фаловерс беше феик,али сега овој ми стои таман.
voj vtoriot ima nesto poveke od 6k folowers so zanci FAKE

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
И да е е да не е лажен, Казрола е играч на Арсенал!
крај на муабетот.
--- надополнето: 2 август 2012 во 19:26 ---
според younggunsblog најрелевантен извор бил garyjacob
https://twitter.com/garyjacob
Toj vika momentalno na medicinski bil Kazorla

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2183041/Robin-van-Persie-Arsenal-training-camp.html
Ван Перси сака да патува во Германија и да го игра мечот против Келн. Ова ме изненадува,си мислам статијава што ја напиша пред месец дена да не било некаква негова тактика за Венгер да доведе нови играчи и да биде тимов конкурентен за титули. Според сликиве на тренингот што ги гледав РВП изгледа среќен со друштвото и се си мислам дека ќе остане и ќе потпише нов договор.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
неверувам ова за сонг , договорот му е до 2014 така да верувам дека е безбеден барем уште една сезона

Kajgana Shop

На врв Bottom