- Член од
- 18 ноември 2011
- Мислења
- 770
- Поени од реакции
- 455
Уште нема на официјална, али мислам дека 99.9% Казорла е наш, ако дојде и Сахин ќе имаме ептен конкурентен тим следната сезона
Ако ги земеме и двајцата, тоа сигурно значи дека некој од средината ќе си оди, но тоа никако не сакам да биде Сонг!Уште нема на официјална, али мислам дека 99.9% Казорла е наш, ако дојде и Сахин ќе имаме ептен конкурентен тим следната сезона
Ја зеде 12ката Жиру. Нека си земи овај 11+1Се надевам омилената бројка на Санти ви е слободна - 12 ката. Фантастичен играч зедовте.
Сахин би дошол на позајмица, нема логика да се продава Сонг кога земаш играч на позајмица.Ако ги земеме и двајцата, тоа сигурно значи дека некој од средината ќе си оди, но тоа никако не сакам да биде Сонг!
Било кој друг од средината нека се шитне, само не Сонг! (и Вилшер нормално)
Одамна ми е позната смрдливава стратегија на Фарселона.Сахин би дошол на позајмица, нема логика да се продава Сонг кога земаш играч на позајмица.и
А ова со Сонг се глупости барем по мене, не верувам дека така лесно би се откажале од него посебно кога немаме ниту еден друг асален ДМФ во тимот.
Доколку дојдат и Сахин и Санти (дур не видам на официјална или на ББЦ, не верувам ништо) и ако ги задржиме сите (освен копиленцето ван дрво) ќе имаме многу конкурентен тим. Со мала среќа да не се повредуваат клучните играчи нема да бидеме ништо послаби од останатите конкуренти.
лажен профилАјде за убо да е Казорла е нов играч на Арсенал!!!
Цената - БЕЗПАРИ според твитерџиите околу 12.5 милиони фунти!
voj vtoriot ima nesto poveke od 6k folowers so zanci FAKEОд прееска 2 различни профила.Мене ми стои дека тој првиот со 3 илјади и нешто фаловерс беше феик,али сега овој ми стои таман.
voj vtoriot ima nesto poveke od 6k folowers so zanci FAKE