Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Природна позиција на Јенарис му е десен бек :)
Десно крило :)))
--- надополнето: 2 август 2012 во 02:40 ---
Најомилена работа кај Казорла ми е што може да игра средина, поназад и понапред, офанзивен плејмејкер и одозгора може да игра крило по двете страни.
Патем, утре и официјално Казорла ќе биде објавен, трансфер од 11.8 милиони фунти. (15 милиони евра)
Утре ваљда медицински,ама заради празникот,знаете луѓето слабо ќе седат пред пц или тв...у петок ќе го објават :)))) и 17.3 м фунти е :)

Ова со Вилшир ми мириса како на она со Харгривс. Само сет-бек на повредите.

И Џенкинсон игра десен бек. Го мења Сања, т.е. пробува да го мења. :cautious:
Незнам што сум гледал кога сум пишувал средина знам му беше природната позиција сум се збунил баш за тоа и го реплицирав дека не лепи споредбата со Џенкинсон :icon_mrgr:
--- надополнето: 2 август 2012 во 11:10 ---
Десно крило :)))
--- надополнето: 2 август 2012 во 02:40 ---

Утре ваљда медицински,ама заради празникот,знаете луѓето слабо ќе седат пред пц или тв...у петок ќе го објават :)))) и 17.3 м фунти е :)
Не е десно крило, игра точно во средината , Although naturally a central midfielder Од официјална ова а пише дека принудно игра десен бек и дека добро се покажал, Јенарис мислам ке биде универзален играч нешто слично на Кокелин :)

Незнам што сум гледал кога сум пишувал средина знам му беше природната позиција сум се збунил баш за тоа и го реплицирав дека не лепи споредбата со Џенкинсон :icon_mrgr:
--- надополнето: 2 август 2012 во 11:10 ---

Не е десно крило, игра точно во средината , Although naturally a central midfielder Од официјална ова а пише дека принудно игра десен бек и дека добро се покажал, Јенарис мислам ке биде универзален играч нешто слично на Кокелин :)
Милев, не е ли време за промена на аватар, или до крај ќе веруваш во неговото "останување" ?;)

Што ќе ни е М‘Вила, видете каков талент имаме, овој за 2-3 сезони ќе стане еден од најдобрите деструктивци во светот.

Ме загрижуваат шпекулацииве за Сонг, нејќам да си оди, за било какви пари.

422291_402638753130602_1841224753_n.jpg

Се надевам омилената бројка на Санти ви е слободна - 12 ката. ;) Фантастичен играч зедовте. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom