Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Ако може некој да ми даде линк од тоа BBC за тенисот(кербер-Азаренка) јас неможам да се снајдам, anyone?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.923
Поени од реакции
16.193

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Сега прочитав за овие што ги дисквалификуваа од бадмингтон.
Тапа муабет, според истата логика, треба да ги дисквалификуваат пливачите кои намерно не даваат се од себе за да бидат на средните патеки на следната трка. :tapp:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тапа муабет, според истата логика, треба да ги дисквалификуваат пливачите кои намерно не даваат се од себе за да бидат на средните патеки на следната трка. :tapp:
Се прочита што напиша???:eek:
--- надополнето: 2 август 2012 во 15:02 ---
Инаку и мене ми нема логика тоа...калкулациите се составен дел од спортот, пред се тоа е заштеда на силите...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Како пуца типкава од Ј.Кореа. :cuc:
Ki Bo Bae? Добра е таа, најјака е од Кореја. Јас бев за Ли Сунг Џин ама ми испадна :place: Битно Осигураја за Кореја уште еден медал, а со мечување се надевам ќе обезбедат уште еден ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Релативна работа, претпоставувам дека станува збор за нечии интереси, затоа што речиси во секој спорт е така, џерард му асистираше на дрогба гол против ливерпул за да не стане шампион јунајтед, па што.... јас лично не сметам дека би требало да ги дисквалификуваат за такви релативни причини!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Релативна работа, претпоставувам дека станува збор за нечии интереси, затоа што речиси во секој спорт е така, џерард му асистираше на дрогба гол против ливерпул за да не стане шампион јунајтед, па што.... јас лично не сметам дека би требало да ги дисквалификуваат за такви релативни причини!
Ако сакаа побрзо да заврши мечот можеа со паричка да определат, а не сега на нивно место да пикаат екипи кои првично не ни одиграле доволно квалитетно за да се пласираат понатаму

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.752
Ki Bo Bae? Добра е таа, најјака е од Кореја. Јас бев за Ли Сунг Џин ама ми испадна :place: Битно Осигураја за Кореја уште еден медал, а со мечување се надевам ќе обезбедат уште еден ;)
Да таа. :)
Мене највеќе мерак ми правеше оваа Авитиа, ама не успеа да влезе во финале. Сега добра е за бронза.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:facepalm:
Како ги спои работиве тоа е страшно нешто.....

Ако сакаа побрзо да заврши мечот можеа со паричка да определат, а не сега на нивно место да пикаат екипи кои првично не ни одиграле доволно квалитетно за да се пласираат понатаму
Како бе со паричка да определат?
Ќе се враќаме 80 години наназад.
Имате ли убаво прочитано што правеле. Киенскињиве нејќеле да налетаат на своите, а и другите не сакале да одат на главните фаворитки.
И си играле глупости, топчето во мрежа го мавале, во аут ги мавале топчињата, не играле бадминтон играле којзнае што. Е*ате олимпискиот е*ате.

Kajgana Shop

На врв Bottom