R
Rigel Kent
Гостин
Jas si rekov deka BBC ke ja stavi Marinova kako KEY MOMENT ama sreka ne im tekna kako za Uzbekistankata
?Jas si rekov deka BBC ke ja stavi Marinova kako KEY MOMENT ama sreka ne im tekna kako za Uzbekistankata
Koga taa od Uzbekistan bese katastrofalna na 400m slobodno , BBC ja dade kako KEY MOMENT(toa go ima vo EXTRAS) odnosno taa e naslednik na Erik Jagulata . Sreka ne go napravi istoto so Simona
Подобро лоша реклама отколку да нема реклама.Koga taa od Uzbekistan bese katastrofalna na 400m slobodno , BBC ja dade kako KEY MOMENT(toa go ima vo EXTRAS) odnosno taa e naslednik na Erik Jagulata . Sreka ne go napravi istoto so Simona
Што трка беше ова, само Осмерецот на Америка го видов дека...?Аууу каква трка беше ова во веслање, на крај ЈАР стига до златото, Велика Британија втора, Данска иако водеше сепак трети...
Четири екипи беа блиску до златото, на крај ЈАР со најдобар финиш.
Хммм не сум нешто баш стручен за веслањево али ќе се обидам да ти објаснамШто трка беше ова, само Осмерецот на Америка го видов дека...?
Веслање, лесен четверец без кормиралХммм не сум нешто баш стручен за веслањево али ќе се обидам да ти објаснам
По четворица беа, и ако не се лажам пишуваше нешто лесна категорија.
Ама жени беа овие?Веслање, лесен четверец без кормирал
Златен медал – Јужна Африка
Сребрен медал – Велика Британија
Бронзен медал – Данска
Шо ќе беше да беше.....Па не се користат средства за да се стигне дo медал, што е и целта на игрите. Да беше тимот на Британија дали ќе го дисквалификуваа?
МажиАма жени беа овие?
Трката да ја има негде тешко а?Мажи
Не ми е верно, утре може ќе ја има на ЕБУ, веројатно.Трката да ја има негде тешко а?
Denes e finalen den (mazi)Да си прашам ја,до каде стигна пинг понгот,затоа што овја тупавиве еден меч не дадоа.