Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
И норлмално никој не пренесува тоа.Denes e finalen den (mazi)
15:30 borba za bronza
16:30 borba za zlato
И норлмално никој не пренесува тоа.Denes e finalen den (mazi)
15:30 borba za bronza
16:30 borba za zlato
BBC se prenesuva , gledaj si tamuИ норлмално никој не пренесува тоа.
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=8854Ако може некој да ми даде линк од тоа BBC за тенисот(кербер-Азаренка) јас неможам да се снајдам, anyone?
На еуроспорт се префрлија на кајак, а МТВ не сум уклучил фала на инфо сепакhttp://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=8854
Ама има на МТВ1 и на Еуроспорт пренос од тој меч.
http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-video/p00w2zrlАко може некој да ми даде линк од тоа BBC за тенисот(кербер-Азаренка) јас неможам да се снајдам, anyone?
Се прочита што напиша???Сега прочитав за овие што ги дисквалификуваа од бадмингтон.
Тапа муабет, според истата логика, треба да ги дисквалификуваат пливачите кои намерно не даваат се од себе за да бидат на средните патеки на следната трка.
Ki Bo Bae? Добра е таа, најјака е од Кореја. Јас бев за Ли Сунг Џин ама ми испадна Битно Осигураја за Кореја уште еден медал, а со мечување се надевам ќе обезбедат уште еденКако пуца типкава од Ј.Кореа.
Релативна работа, претпоставувам дека станува збор за нечии интереси, затоа што речиси во секој спорт е така, џерард му асистираше на дрогба гол против ливерпул за да не стане шампион јунајтед, па што.... јас лично не сметам дека би требало да ги дисквалификуваат за такви релативни причини!Сега прочитав за овие што ги дисквалификуваа од бадмингтон.
Тапа муабет, според истата логика, треба да ги дисквалификуваат пливачите кои намерно не даваат се од себе за да бидат на средните патеки на следната трка.
Ако сакаа побрзо да заврши мечот можеа со паричка да определат, а не сега на нивно место да пикаат екипи кои првично не ни одиграле доволно квалитетно за да се пласираат понатамуРелативна работа, претпоставувам дека станува збор за нечии интереси, затоа што речиси во секој спорт е така, џерард му асистираше на дрогба гол против ливерпул за да не стане шампион јунајтед, па што.... јас лично не сметам дека би требало да ги дисквалификуваат за такви релативни причини!
Да таа.Ki Bo Bae? Добра е таа, најјака е од Кореја. Јас бев за Ли Сунг Џин ама ми испадна Битно Осигураја за Кореја уште еден медал, а со мечување се надевам ќе обезбедат уште еден
Релативна работа, претпоставувам дека станува збор за нечии интереси, затоа што речиси во секој спорт е така, џерард му асистираше на дрогба гол против ливерпул за да не стане шампион јунајтед, па што.... јас лично не сметам дека би требало да ги дисквалификуваат за такви релативни причини!
Како бе со паричка да определат?Ако сакаа побрзо да заврши мечот можеа со паричка да определат, а не сега на нивно место да пикаат екипи кои првично не ни одиграле доволно квалитетно за да се пласираат понатаму