- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.923
- Поени од реакции
- 41.895
Сите позиции во среднита но највеќе му одговара CM и DMFШо позиција играт точно?
Сите позиции во среднита но највеќе му одговара CM и DMFШо позиција играт точно?
Премногу е ризично да му се верува на тој ретардиран.Премногу!Мора да се доведе нов дефанзивец.Што толку си се фатил за Бонера? Навистина е фудбалер кој го имам доста пцуено (можеби само Месбах и Анте повеќе, а Таиво за среќа не играше многу), но последната сезона беше доста солидна за Бонера (како беше она: ’мудар и солиден’ ). Не, искрено, Бонера имаше подобра сезона од Мексес, на кој може да му се прости за грешките поради повредата, но апла беа идиотски. Ако задржи Бонера ланско ниво, а според подготвителните натпревари (и покрај некој кикс) најверојатно така ќе биде, а зш да не и подобар, нема да има толку нервирање со него. Иако гадно е кога се прават промени кај централните дефанзивци, посебно кога си оди најдобриот фудбалер, па тешко е да се помине без повеќе киксови од нормалното.
Муабетот ми е, Бонера не носи титула, но нема ни да ја изгубиме поради него.
Фрустрации само од кај Јувенташите можда,немој и нас да не пикнеш у тој кош.А шампионот сепак од Англија. Frustrasions, frustrasions..... Дете, помири се, ПЛ >> Серие А , моментално. И да, Милан ќе му пружи отпор на Јувентус, не е тоа сожалување, реално согледување е, сакал ти или не.
Абе управа ретардирани,играчите исто само ти најпаметен.Премногу е ризично да му се верува на тој ретардиран.Премногу!Мора да се доведе нов дефанзивец.
ti mnogu se sekiras za seria a, ti glej mancester da ne ispadne u grupi pak posto neli premier liga mnogu kvalitetni se hahahaА шампионот сепак од Англија. Frustrasions, frustrasions..... Дете, помири се, ПЛ >> Серие А , моментално. И да, Милан ќе му пружи отпор на Јувентус, не е тоа сожалување, реално согледување е, сакал ти или не.
Ова ти е тим за едно солидно 7 место во калчото. Мексес е склон кон киксови, Фламини е љољ, формата на Кака е под знак прашалник, Боатенг нема шанси да ја повтори сезоната од лани кога погоди и што можеше и што не можеше, а на Пато му е потребен еден класичен шпиц покрај него, бидејќи негова најприродна позиција е полушпиц. Ова реално би бил најслабиот тим на Милан во последноте 20 години...Не претерувај.Да кажеш дека за во Европа немаме тим да те разберам ама дека немаме тим за во мизерново Калчо...не знам.Составот за во Серија А е на место само повредите да стојат подалеку од клубот и ќе имаме тим за скудето.Ако на овој тим се додае Кака + стопер тогаш сигурно ќе имаме квалитетен тим што ќе може да биде пречка и за оние што фрлаат по 100м за еден играч.
АбијатиАбате Мексес Нов* СеедноФламиниНочерино МонтоливоБоатенг Кака*Пато
И во иднина ќе се занимава со политикаЛегендата на Милан-Шевченко се пензионираше од професионално играње фудбал.
Дај боже да не ја повтори сезоната од лани... пола сезона и појќе ја пројде на трибина ради повреда... а тоа со левата бековска позиција пиша сеедно пошто више навикнати смо таму, од времето на Малдини и Сержињо Милан нема асален лев бек... а богами ни десенБоатенг нема шанси да ја повтори сезоната од лани кога погоди и што можеше и што неможеше
И многу ти е јак муабетот со сеедно на левата бековска позиција.
Седи бе ти мирен.Фрустрации само од кај Јувенташите можда,немој и нас да не пикнеш у тој кош.
Патем се ќе зависи од пазарот до крајот,сите знаеме кога и како купува Милан. Останува само да се чека и нишо друго.
п.с Тие веќе ја сместија 31вата титула кај нив,без конкуренција биле.
п.п.с Конте купил нова перика
--- надополнето: 28 јули 2012 во 14:12 ---
Абе управа ретардирани,играчите исто само ти најпаметен.
Secondo quanto riportato da Gianluca Di Marzio a "Speciale Calciomercato" su "Sky Sport" , durante la cena da "Giannino", Preziosi avrebbe proposto a Galliani Dániel Tőzsér, centrocampista nazionale ungherese.
Milan's offer for Mbiwa is €6.5m. Montpellier want at least €8m. (Gazzetta dello Sport).
Milan have made an offer of €6m for Federico Balzaretti, according to Corriere dello Sport.
Kevin Constant could be playing as the left back for Milan [Sky]Milan will reportedly only sign Kaka if he's being sent on a free loan and Milan only has to pay 50% of his wages (4.5m) [Milannews]