Нека се снаоѓаат тие шо ќе фрлаат копје, ѓуле, диск.Абе стрпете се мајку му стара и ќе видите, луѓе со факултети и дипломи го мислеле ова како да биде, сигурно знаат повеќе од нас. Башка што ќе се игра на средина од терен, фудбал нема да се игра на Олимпискиот стадион, на Вембли ќе се игра и останатите стадиони. Сеа дури еве сфаќаме зошто се игра на стадиони на другите земји од ГБ, друга идеја имале за Олимпискиот стадион.
Не сум нервозен бе, само не сфаќам што е проблемот.Шо си нешо нервозен ?
Убаво прашав, сигурно и тебе ти е чудно што на сред терен се наоѓа, јас знам дека нема да пречи оганот, а сеа како ќе го изведат тоа таму кај што е да не пречи неам појма.
И таму ќе биде преблиску до луѓе. И плус таму има семафори.Како може да стои огнот и конструкцијата на средина кога ќе се користи теренот аман... Кај што пееја музичарите на таа бината, веројатно таму ќе биде "пренесен" и на крајот таму ќе го изгаснат.
Може ќе го поместат некако полево или подесно па ќе се отвори место, ќе видиме како ќе бидеНека се снаоѓаат тие шо ќе фрлаат копје, ѓуле, диск.
Таму ќе стои. Ради тоа што на терен нема начин едно фрлање диск или кладиво и отиде цела конструкцијаИ таму ќе биде преблиску до луѓе. И плус таму има семафори.
Не е фер да остане во стадионот и да го гледаат само луѓе кои платиле карта.Едно од правилата е дека пламенот мора да биде виден од сите.Може ќе го поместат некако полево или подесно па ќе се отвори место, ќе видиме како ќе биде
Кои славни спортисти ги имаат британците? Не ми текнува на ниту еден кој е доволно славен за да му се даде чест сам да го запали огнот.Од толку славни спортисти кои ги има Британија, немоеш на деца да им дајш да го запалат оганот, без разлика што беше атрактивно палењето.
Врвот беше селекцијата на музика.Мр. Бин беше врвот, секоја чест.