Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Од толку славни спортисти кои ги има Британија, немоеш на деца да им дајш да го запалат оганот, без разлика што беше атрактивно палењето.
УНИКАТНОСТ !

27 милиони фунти...
Јас сум сепак задоволна, беше што беше, време е да почне да се навива.:D Сабајле во десет се цртам пред тв and let the games begin!

Најуникатно ќе беше кралицата да го запалеше. : )

FhHof.png

:D

27 милиони фунти...
Јас сум сепак задоволна, беше што беше, време е да почне да се навива.:D Сабајле во десет се цртам пред тв and let the games begin!

Скап е плинот за сите оние факели :icon_lol: Имаат пари Британците, и три пати повеќе ќе дадеа да знаеа дека Бојл ќе направи ваква церемонија, мислам дека и самите себеси се изненадени што вака пројде ова.

Одлично изведено палењево на огнот подобро и не можеше и го погодија местото баш во средина околу спортистиве за разлика од Пекинг каде на кров висеше факелот.... Таа сликата од сателит изглеа во живо одеше одлично склопено...

Било во план тоа, ама и се треселе рацете па ја промениле идејата од страв да не се запали старата :icon_lol: :icon_mrgr:

Бонд ја зашемети Бетка од хеликоптер, затоа не знаеше кај е... :D

Кога почнаа првите 20тина земји некој што првпат гледа Олимпијада според знаменосците да си помисли дека на Олимпијада има само џудо и таеквондо.
Мислам дека вечерва немаше џудист што не беше знаменосец :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom