Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Нека се лечат,ама под итно,најитно.

Зашто да не бе ???

Кога може нас за секој играч да ни ставаат цена од оргиналната вредност на играчот + 15м зашо ние да не бараме 10м за перспективен млад играч што СУПЕР играл во холандска лига !?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Зашто да не бе ???

Кога може нас за секој играч да ни ставаат цена од оргиналната вредност на играчот + 15м зашо ние да не бараме 10м за перспективен млад играч што СУПЕР играл во холандска лига !?
Не бладај бе,зошто ВООПШТО ГО ПРОДАВААТ не ми е јасно ?
Како да имаме милиони и милиони решенија во нападот па ај Кастаињос ни е непотребен,ќе го шитнеме.
Башка може колку толку и крило да тера,треба да остане,а ако го продадат,нека се убијат,ќе го бараат назад за две години за три пати повеќе пари отколку што ќе го продадат.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.660
Поени од реакции
7.306
Кутињо многу шанси промашува, мора да го подобри финишот, истото важи и за Паласио.
Гуарин-Мудингаи би требало да играат заедно на средина.
Мудингаи имаше солидно деби, има брзина, прав копач, таков ни треба за да спречува контри на противникот, нешто што Камбиасо го неможе.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ханданович

Бек Силвестре/Самуел Бек
НигерГај Камби
Гуарин Снајди Коутињо
Милито !

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.561
Поени од реакции
4.503
Зборувајте што сакате, ама грешка ќе биде доколку се продаде Пацини (Исто и за Цезар). Треба да му се даде уште една шанса до полусезона. Ако и идната сезона се покаже во лошо светло, тогаш нека се продаде под итно.

Ама џабе и јас зборувам кога еве веќе Кутрињо ја носи седмицата. Ептен ќе ми биде криво доколку Интер го направи овој потег.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.588
Поени од реакции
115.006
Зборувајте што сакате, ама грешка ќе биде доколку се продаде Пацини (Исто и за Цезар). Треба да му се даде уште една шанса до полусезона. Ако и идната сезона се покаже во лошо светло, тогаш нека се продаде под итно.

Ама џабе и јас зборувам кога еве веќе Кутрињо ја носи седмицата. Ептен ќе ми биде криво доколку Интер го направи овој потег.
Абе види, и ја сум за оваа варијанта али не во оваа ситуација, можеби со некој друг тренер и друга филозофија на клубот али вака не. Пацини воопшто не е лош играч, али мислам дека не е во плановите на Страма и дека ќе го шитне. Пацо е за во тим каде ќе го хранат со топки, а Интер не негува таков фудбал, башка со Милито во тандем некако не иде, двајца чекачи од кои Милито е поуниверзален, знае да изигра повратна, а додека Пацини освен да шутне на гол ништо друго не знае.

Ние мора да земеме нешто во нападот иначе ќе треба секој ден у црква да идеме и да се молиме Милито да не се повреди. И тоа не да земеме било кој, туку квалитетен играч кој ќе биде подолгорочно решение за нападот на Интер.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Gazzetta tomorrow: Antonio Cassano has Inter temptation.

WTF:eek:
Мурињо го нуди Кака за Маикон :pos:
Секој ден не поврзуваат со различни играчи и на крај ке го купиме Скелото...

Знае некој кога играме со Селтик?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Скелото е ѕвер бе:D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

скелото ако го земе добро е ... него место да не го лапнеме шо праиме тогаш

Kajgana Shop

На врв Bottom