- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.132
- Поени од реакции
- 16.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека се лечат,ама под итно,најитно.
Зашто да не бе ???
Кога може нас за секој играч да ни ставаат цена од оргиналната вредност на играчот + 15м зашо ние да не бараме 10м за перспективен млад играч што СУПЕР играл во холандска лига !?
Абе види, и ја сум за оваа варијанта али не во оваа ситуација, можеби со некој друг тренер и друга филозофија на клубот али вака не. Пацини воопшто не е лош играч, али мислам дека не е во плановите на Страма и дека ќе го шитне. Пацо е за во тим каде ќе го хранат со топки, а Интер не негува таков фудбал, башка со Милито во тандем некако не иде, двајца чекачи од кои Милито е поуниверзален, знае да изигра повратна, а додека Пацини освен да шутне на гол ништо друго не знае.Зборувајте што сакате, ама грешка ќе биде доколку се продаде Пацини (Исто и за Цезар). Треба да му се даде уште една шанса до полусезона. Ако и идната сезона се покаже во лошо светло, тогаш нека се продаде под итно.
Ама џабе и јас зборувам кога еве веќе Кутрињо ја носи седмицата. Ептен ќе ми биде криво доколку Интер го направи овој потег.
Хахахаха таман со Пацо у тандем као најбољиx дана у СампдоријаGazzetta tomorrow: Antonio Cassano has Inter temptation.
WTF![]()
Хахахаха таман со Пацо у тандем као најбољиx дана у Сампдорија![]()
Мурињо го нуди Кака за МаиконGazzetta tomorrow: Antonio Cassano has Inter temptation.
WTF![]()
Знае некој кога играме со Селтик?
Мурињо го нуди Кака за Маикон
Секој ден не поврзуваат со различни играчи и на крај ке го купиме Скелото...
Мурињо го нуди Кака за Маикон
Секој ден не поврзуваат со различни играчи и на крај ке го купиме Скелото...