Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Chelsea have finally got OSCAR after all that years of acting from Drogba.Deserved.
--- надополнето: 25 јули 2012 во 18:52 ---

Само навивачи на челзи може да имаат два омилени тима во една лига (и тоа двата да се борат за титула)
Не значи дека не сакам да освои Челзи,само сум реален.. Единствени екипи моментално способни за титулата во ПЛ се Сити и Јунајтед..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Значи конечно собрал пари за операција:icon_mrgr:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
8 од тие 10 засилувања ги донесе лани на 31 август во 23 55 часот, така да, ниту имаја време, ниту подготовки, а веќе бевме последни, со гол разлика од 3-15. Оваа година, ќе биде подруго. Засилувањата кои ќе имаат комплетно цела сезона, како што се Артета, Пер, Сантос, Подолски, Жиру и слично, не ќе можат да се вадат на повреди. Затоа и Арсенал ќе атакува на титула. Дали ќе освој, ќе видиме. Едно е јасно, тимот нема да има притисок врз него, бидејќи никој не го става во потесниот круг за освојување. Најголемиот притисок ќе биди врз Сити кој ќе треба да ја одбрани, и врз Ливерпул, за кој навивачите најповеќе притискаат, и тоа секоја година им се удира од глава.

По мое, прв кој ќе го напушти тренерското столче е Брендон Роџерс, а втор Карло Ди Матео.
Дечко ти назад си некако две-три сезони. Нити некој фан на Ливерпул притиска за титула сезонава, нити Арсенал има некакви шанси да се приближи до првото место. Ко што гледам ја повеќе фановите на Арсенал се тие што притискаат за титула и ќе им се удри од глава. Не знам колку ќе го согледаш ова, али негативните работи за нас што ги кажуваш се истите работи што вие ги праите моментално.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Дечко ти назад си некако две-три сезони. Нити некој фан на Ливерпул притиска за титула сезонава, нити Арсенал има некакви шанси да се приближи до првото место. Ко што гледам ја повеќе фановите на Арсенал се тие што притискаат за титула и ќе им се удри од глава. Не знам колку ќе го согледаш ова, али негативните работи за нас што ги кажуваш се истите работи што вие ги праите моментално.
Сакаш да кажиш дека не се надевате на титула ? Па, Арсенал сите да ги продај, пак ќе се надевам. Има една поговорка во животот по која се водам, вика: " Believing is 90% of doing". Така да, ако не верваш во нештото, џабе ти е, колку тоа и да било тешко или нереално.

Е за то, ти не си да кажиш.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сакаш да кажиш дека не се надевате на титула ? Па, Арсенал сите да ги продај, пак ќе се надевам. Има една поговорка во животот по која се водам, вика: " Believing is 90% of doing". Така да, ако не верваш во нештото, џабе ти е, колку тоа и да било тешко или нереално.

Е за то, ти не си да кажиш.
Па сеа идеш контра на тоа што го кажа претходно. Цело време сме викале идеме на титула и ни се враќало у глава. Сеа викаш дека ако не викаме така онда никад нема да ја добиеме. Дај кажи ми што да правам, ако не да не навивам веќе :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Па сеа идеш контра на тоа што го кажа претходно. Цело време сме викале идеме на титула и ни се враќало у глава. Сеа викаш дека ако не викаме така онда никад нема да ја добиеме. Дај кажи ми што да правам, ако не да не навивам веќе :D
Средно имаш ? Основно барем. Не треба поќе. Велам дека нема притисок од Арсенал (од страна на новинари/штампа) за титула. То е то. Или не, доволно е 4то. Абе шо зборам, во 1во азбуката се учи.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Средно имаш ? Основно барем. Не треба поќе. Велам дека нема притисок од Арсенал (од страна на новинари/штампа) за титула. То е то. Или не, доволно е 4то. Абе шо зборам, во 1во азбуката се учи.
Ни на нас, ни на вас нема никаков притисок за титула. Факт е дека на двата тима им треба уште работа за тоа. Сеа ти не можеш да ми кажеш на мене у што да верувам. Ја за Премиер Лига си имам 38 цели. Првата цел ми е три бода против Вест Бромвич...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Значи,Арсенал после Манчестеровските тимови има најголема шанса за титула.После овие 3,следуваат Челзи,па вие ко од некоја сенка.(ко сенката шо го прави јаворот во Дојран) :) Тоа е вистиното ма кој шо сакал да каже или пак да контрира и да се убедува самиот себе.

S

Stivie G

Гостин
Фановите на Арсенал сами се лажат и сами си веруваат дека можат да стигнат до титулата во ПЛ оваа сезона. Реалноста е таа. Мое мислење е дека оваа сезона ќе отпаднат од топ 4.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Фановите на Арсенал сами се лажат и сами си веруваат дека можат да стигнат до титулата во ПЛ оваа сезона. Реалноста е таа. Мое мислење е дека оваа сезона ќе отпаднат од топ 4.
Нивна е сезонава ;)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Само едно не ми е јасно...Како Арсенал неможе да биде претендент за титула,кога имат играчи како Вермален,Кошчелни,Мертесакер,Сања,Сантос,Сонг,Артета,Подолски,Росицки,Вилшер...Па додај млад играч ко АОЧ,ново засилување кој е на врата ко Казорла,па и еден Жиру кој освои титула со Монпеље и е доста солиден играч.

И сега ќе ми праите споредби на овие играчи со играчи од типот на Шкртел,Џонсон.Спиринг,Даунинг,Хендерсон,Аквилани, Керол........

Ма дај не ми прајте поарно муабет.Вие можеби ја бојкотиравте темава зошто ве ебаваме како што сакавме,но ако јас ја бојкотирам темава е само ради паметњациве шо се јавуваат тука и тресат глупост.

Фала,Пријатно ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom