Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не му судете на Пауел уште од сеа, вчера САФ за мутв кажа дека уште не е кондиционо добро подготвен, уште акцентот му е ставен на теретаната (може од слики да се примети). Затоа одигра само 45 минути. Сколс го пофалил дека играл со крената глава и цело време ја прател играта. Мислам дека ќе искочи еден од подобрите трансфери на Фергусон.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Мислам дека си грешка во врска со Андерсон,тој ја диригираше играта,ја ширеше играта,дури и на некои моменти му кажуваше на левиот бек (Брејди) да се убацува повеќе напред..
Само што "балон" топките повеќето беа промаршени,но сепак според мене добро се покажа Андерсон.
Бате, Андерсон не беше ништо посебно. Овие се начукаа сите позади, и Андерсон си имаше простор за игра. И се што правеше беа некои прости додавања, што за играч на Јунајтед со толку простор би било срамота да не ги прави :). Дури и Фердинанд кога ќе застанеше на негово место, исто играше :D. За среќа завршија натпревариве по Кина, многу преувеличување на играчи имаше по форумов, заборавајќи го квалитетот на противниците :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Да сум на местото од Андерсон сам ќе побарам трансфер само да направам добро на клубот, он и Македа играчи ќе станат кога Сонцето на Исток ќе зајде, понеталентирани особи никогаш не сме имале во клубов, само нервози човек да собира.. :cautious:
Ако Ферги сеуште ги држи во тимот и играат го мисли токму спротивното од тебе или пак мисли дека имаат потенцијал да станат одлични играчи. Немојте со форите дека немало кој да го купи Андерсон или Македа па затоа е останат во тимот, Ферги да сакаше да ги продаде и Андо и Македа немаше ни да играат на пријателскиве туку ќе си играa други младинци можеби немаше ни да отидат со тимот во Јужна Африка и Кина. Ова е сезона make or break за Андо додека Македа или ќе остане како замена напаѓач или ќе оди на позајмица каде ќе добие 30+ мечеви.

Резервите загубиле од Корк Сити со 2 - 0, во минатиот пост каде што напишав за резервите го спомнав бразилецот Гледстони што е дојден од Депортиво Бразил па покрај него има уште еден бразилец Агналдо.

Абердин се заинтересирани за позајмица на Мајкл Кин, Ферги пред некое време изјави дека има план некои играчи да ги прати на позајмица таму.

Повторно ќе одат на позајмица неколку фудбалери во Антверп од младинците, човек од нивниот тим изјавил дека се во преговори за некои фудбалери.

Ќе има пренос на Спорт Клуб од мечот со Валеренга кој го играме на 5-ти август.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Бате, Андерсон не беше ништо посебно. Овие се начукаа сите позади, и Андерсон си имаше простор за игра. И се што правеше беа некои прости додавања, што за играч на Јунајтед со толку простор би било срамота да не ги прави :). Дури и Фердинанд кога ќе застанеше на негово место, исто играше :D. За среќа завршија натпревариве по Кина, многу преувеличување на играчи имаше по форумов, заборавајќи го квалитетот на противниците :)
Не беа тие толку слаби,колку ние што бевме јаки,а и од тоа потценување минатаа година отпаднавме од Лига на Шампиони..... :вонзем:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Pameten golman i covek e Edwin, ne za dzabe bese golman vo edno od najuspesnite poglavja od klubov. Dokaz deka ako golman e malce poveke psihicki stabilen i ne e panicar moze i te kako da si gi napravi penalite time for fun (zboram za ova sto go zbunil Anelka).

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Не беа тие толку слаби,колку ние што бевме јаки,а и од тоа потценување минатаа година отпаднавме од Лига на Шампиони..... :вонзем:
Какво потценување, каква Лига на Шампиони :D Јас зборам за овие колку беа слаби, па и повеќе младинци кога ни влегоа, пак не можеа да излезат од својата половина. А за Андерсон немам ништо против, на моменти и сосема напротив, само укажав дека не изигра нешто посебно за толку фалење :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

OT spremen za vecerva (y)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
mi se povraka koga ke go vidam ovoj :notworthy: najgolem zenski polov organ sto postoi.(n)
Уште со изјавите против клубот и Ферги пред неколку години типот кај мене изгуби дел од риспектот, ама Ферги пак му излезе во пресрет со Фабио.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уште со изјавите против клубот и Ферги пред неколку години типот кај мене изгуби дел од риспектот, ама Ферги пак му излезе во пресрет со Фабио.
Ne samo toa, uste od negovoto vreme kako igrac si ima praveno lingurski potezi (zboram za vremeto koga Thatcher im zabrani na Anglicanite da igraat 5 godini LSH i ovoj kidna vo Spanija odma, demek tolku kvalitetniot pa ke osvoel LS, dzoa Ibra). Pa i kaj go vrati posle stariot ko kuce od ulica, mu se naluti posle koga go prodade za da oslobodi mesto za Giggs, Cole, Yorke, Sheringham oj oj, Sumulikovski razmisluva pozrelo :facepalm: Ko sea Park, Brown, O`Shea da se nalutat i da go vregaat stariot po mediumi:tapp:
I posle ovoj bil legenda hahaha wtf, Kantona da moze na ovoj tri pati so kung fu kick ke mu vleze.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ne samo toa, uste od negovoto vreme kako igrac si ima praveno lingurski potezi (zboram za vremeto koga Thatcher im zabrani na Anglicanite da igraat 5 godini LSH i ovoj kidna vo Spanija odma, demek tolku kvalitetniot pa ke osvoel LS, dzoa Ibra). Pa i kaj go vrati posle stariot ko kuce od ulica, mu se naluti posle koga go prodade za da oslobodi mesto za Giggs, Cole, Yorke, Sheringham oj oj, Sumulikovski razmisluva pozrelo :facepalm: Ko sea Park, Brown, O`Shea da se nalutat i da go vregaat stariot po mediumi:tapp:
I posle ovoj bil legenda hahaha wtf, Kantona da moze na ovoj tri pati so kung fu kick ke mu vleze.
Аха, значи не го сакаш за наследник на Ферги?:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom