Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Каков шут на Бебе ...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Бебе игра мислиш финале лига на шампиони е ... а сколс влезе и одма почна да везе по терен !!!!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
За Бебе ни збор да чујам!:PМашина е :) Браво за Шинџи нека му се множат.

ПС Брејди ме разочара (n), ама крило е па му се простува;)

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Добар натпревар за нашите. Кагава нејдобар, веднаш после него Бебе. Петручи беше добар но Таниклиф беше доста подобар и постабилен. Другите сите добри :icon_lol:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ајде честито прв трофеј(каков и да е) ,па нека ни се множат
(y)(y)(y)(y)(y)(y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Се бара The Other да даде коментар за Бебе, играчот што наводно не е за во Манчестер. А колку малце само фалеше Реал да го земат тогаш, дали сакајќи или несакајќи...

Го следев натпреваров прераскажано :pos: од еуроспорт апликацијата со коментар за секоја минута и штета што не постигнавме повеќе голови, ама фитнесот беше најважен овие 3 натпревари, затоа што сите беа зарѓани и од плажа вратени. Сега од 5ти во скандинавија верувам ќе е поинаку, плус ќе се вратат овие што беа на европското. Супер :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
sop://broker.sopcast.com:3912/133759

Даде керик интервју сеа следи ник пауел саф и голманот џонсон

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Таниклиф колку само смирено и стабилно игра :cuc:Мислам дека ќе биде достојна замена за Сколс.
Бебе ме изненади какви само удари имаше и плус асистенцијата...Македа се гледа дека дава 100% овие 2ца заслужуваат шанса сезонава.
Кагава,бич плис Петручи!! :P

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се бара The Other да даде коментар за Бебе, играчот што наводно не е за во Манчестер. А колку малце само фалеше Реал да го земат тогаш, дали сакајќи или несакајќи...

Го следев натпреваров прераскажано :pos: од еуроспорт апликацијата со коментар за секоја минута и штета што не постигнавме повеќе голови, ама фитнесот беше најважен овие 3 натпревари, затоа што сите беа зарѓани и од плажа вратени. Сега од 5ти во скандинавија верувам ќе е поинаку, плус ќе се вратат овие што беа на европското. Супер :)
Ме изненади и мене оваа партија....
Иако сакаше само да шутира,но сепак бравос,добар беше,сеа за сеа почнувам да го засакувам хахахаха :icon_mrgr:

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
АБе колку и да игра Бебе добро , пак нема да има многу шанси , инаку уште ко дојде мене симпатичен ми беше имаше ненорамлени спринтови ,..
Друго човекот од улица дојде у Јунајтед , неможе одма да има придонес или да игра феноменално , искрено ко добиваше шанси ..и не беше така лош си даде некој гол , а и немаше ич среќа со позајмицата ..
ке го биде годинава за ротации ..само да не биде иста приказна како со Мачеда ..перфектен на предсезонските ..дрво во сезоната :)))
Инаку за Моура , гледав второ полувреме со Uk доста солидно изигра ..брз дриблиг ..ама некако се потег плус ми изгледаше дека прави али тоа е им е у крвта , се надевам ке созрее добро ако дојде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom