Rossonero :D
JT
- Член од
- 10 јуни 2009
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 401
Како што забележав денешната утакмница на Милан му беше најдобра од сите три досега.И мило ми е што формата оди во нагорна линија иако отсуствуваа доста играчи кои најверојатно ќе бидат во прв план следната сезона.Што се однесува до утакмицата ...АМЕЛИЈА-доста сигурен денеска со навремени истрчувања и интервенции при нафрлени топки и корни.
АЧЕРБИ - прво полувреме(MAN OF THE MATCH).Со каква мотивираност,пожртвуваност,желба и амбиција играше денес,свака му част! Мислам дека има доста потенцијал во него и треба да се искористи.
ДЕ ШИЉО-ме изненадува се повеќе и повеќе дечконо, за МЕЗБАХ,АНТОНИНИ и остала компанија е класа.
АМБРОЗИНИ,ЈЕПЕС,Им кажал некој на овие дека пријателска играат, испокршија све
РОБИЊО- асистенција NOT BADкога веќе не е способен за давање голови барем да мести.
БОАТЕНГ,ШАРАВИ-Солидни ЕМАНУЕЛСОН - Голот ебање
ТАИВО,МЕСБАХ-Не ги коментирам Не знам зошто ги мачат уште.
СЕ на се .позитивни впечатоци од вечерва.Следен натпревар со Челзи на 28 јули.
АЧЕРБИ - прво полувреме(MAN OF THE MATCH).Со каква мотивираност,пожртвуваност,желба и амбиција играше денес,свака му част! Мислам дека има доста потенцијал во него и треба да се искористи.
ДЕ ШИЉО-ме изненадува се повеќе и повеќе дечконо, за МЕЗБАХ,АНТОНИНИ и остала компанија е класа.
АМБРОЗИНИ,ЈЕПЕС,Им кажал некој на овие дека пријателска играат, испокршија све
РОБИЊО- асистенција NOT BADкога веќе не е способен за давање голови барем да мести.
БОАТЕНГ,ШАРАВИ-Солидни ЕМАНУЕЛСОН - Голот ебање
ТАИВО,МЕСБАХ-Не ги коментирам Не знам зошто ги мачат уште.
СЕ на се .позитивни впечатоци од вечерва.Следен натпревар со Челзи на 28 јули.