Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102

За оние што не разбираат и ги мрзи да преведат на гугл транслејт(како мене) :D
Небитен лик: Ти си идиот кучкин син форца јуве!
Земан: За разлика од утакмица, култура не се купува.
:pos:
Ај разбирам некој млад да го копира Мурињо, ама овие старите како Раниери и Земан чим почнаја да го емитират......луге без идеја, мора да копират некој:)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Ај разбирам некој млад да го копира Мурињо, ама овие старите како Раниери и Земан чим почнаја да го емитират......луге без идеја, мора да копират некој:)
ти изгледа не знаеш кој е Земан, незнам во што би можел Земан да го копира Мурињо :D

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Кој голем стап е пак тој Земан? ... Seria B тренер ништо повеќе .. осеќам ова ќе биде уште една лоша сезона за Рома, 7-8 место максимум....
И друго нешто ме интересира, планираат од ФИЦГ да објават распоред за следна сезона?

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Кој голем стап е пак тој Земан? ... Seria B тренер ништо повеќе .. осеќам ова ќе биде уште една лоша сезона за Рома, 7-8 место максимум....
И друго нешто ме интересира, планираат од ФИЦГ да објават распоред за следна сезона?
не бе уживај ... од недела за недела ќе го прават во септември ќе почнат

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
¨I had been able to work peacefully as a trainer until 1998. All of my troubles started when I reported Juventus' wide use of doping. They played me off as an idiot, in the meantime Luciano Moggi was preventing clubs like Bologna and Palermo from signing me with his influence. I was one of the best European trainers, and that man willfully ruined me.¨ While doping was never proven, the scandal did bring to light other practices that Juventus and Moggi were performing and Calciopoli hit Italy. Juventus were relegated and the match-fixing scandal would taint Italian football forever. Something dark and sinister was living at the heart of Italian calcio, but Zeman would hardly call it an exoneration.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.276
Во овој случај изјавата на Конте нема врска со горе наведеното;)
Па добро нема врска со напишаното погоре, изјавава на Конте е стара недела дена. Ама му стави јасно дознаење, дека на крајот сепак она што се важи е што ќе направи на терен, а не што ќе напише на Твитер :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 јули 2012 во 01:10 ---

I was one of the best European trainers,

:eek:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Земан:facepalm: типов е покатастрофа и од Раниери.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
ти изгледа не знаеш кој е Земан, незнам во што би можел Земан да го копира Мурињо :D
Провокароти и јадачи на г...а како Земан уште ни фалеа во Сериа А.

И до лани незнаев кој е Луис Енрике, и уште незнам.:icon_lol:
Така и годинава.....

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Провокароти и јадачи на г...а како Земан уште ни фалеа во Сериа А.

Земан само одговори на провокација на некој кретен... и тоа одговори за златен медал... ќе се памети со години!!!

А Земан е господин човек.

И сите ќе сакате да ја гладете Рома, секој сака атрактивен фудбал, а тоа оди во пакет со Земан.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Земан само одговори на провокација на некој кретен... и тоа одговори за златен медал... ќе се памети со години!!!

А Земан е господин човек.

И сите ќе сакате да ја гладете Рома, секој сака атрактивен фудбал, а тоа оди во пакет со Земан.
Земан цел живот плука по Јуве, исто како Мурињо против Барса затоа ги споредив.

А јас не му мислам лошо на Рома, дај боже да ни се конкуренција оваја сезона.
Ама така велеа и прошлата година дека Луис Енрике ке ја носел играта на Барса во Рома ама сите видовме што испадна.
Така да не избрзвајте....

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Земан цел живот плука по Јуве, исто како Мурињо против Барса затоа ги споредив.

А јас не му мислам лошо на Рома, дај боже да ни се конкуренција оваја сезона.
Ама така велеа и прошлата година дека Луис Енрике ке ја носел играта на Барса во Рома ама сите видовме што испадна.
Така да не избрзвајте....
Не знам колку ќе бидат конкурентни за титула, но сигурен сум дека ќе играат атрактивен фудбал.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
да не беше Земан, немаше да имате легенда во вашиот клуб кое се вика Павел Недвед:cool:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Кој е тој Земан бе дома не го знаат тој ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom