Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Па да бев јас тренер немаше да носам такви играчи :D Уште кога дојде лани Енрике и по сите заминати играчи и дојдените пишав дека немаат шанси за ЛШ место Рома, се водеше за тоа дискусија на форумов.

Се ослободуваш од играчи како Менез и Вучиниќ а купуваш недокажани играчи. Не иде. И двајцата се одлични фудбалери, со Освалдо мислам дека ќе растураа во нападот. Во средина ви требаа подобри играчи, и никако Кјаер (за него баш ми текнува дека пишував)
играчите кои се доведени се пола на Енрике пола на Сабатини .. кој и да беше тренер јас сакав да си заминат и Менез и Вучиниќ, 100 пати кажав уште пред да заврши сезоната, ми е жал да го гледам Тоти како трча и врши пресинг да освои топка, а Менез и Мирко го гледаат само и собираат сили за кога ќе биде топката во нив повторно да ја загубат, тоа беше срамно и жално за гледање:tapp: .. од тогаш кажав, нека се гонат у пм ...
а за Кјаер си во право, докажа човекот дека слабата форма не е само од играњето во Бундес лигата, како што видовме лошо изигра и прошлата сезона во Сериа А ..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
BREAKING NEWS:Serie A Udinese, Sampdoria and Torino will be judged for indirect involvement in match-fixing.Risk of points deduction

JUST IN:Juventus manager Conte's assistant Stellini(at Siena time and still at Juventus)instead sentenced for match-fixing.3 years ban risk

Next steps and scenario on Antonio Conte's trial: around 6th august the first sentence should be announced; second degree by mid-august, and finally everything should be done within 26th august - first Serie A match-day. Of course, in the best case, Antonio Conte would be totally discharged of any allegations; in the worst, will be sentenced to 6 months ban. But, if found guilty, at this point might also received a light ban (some 2 months total) that could be reduced even more in the further degrees
Important:all the 3 Juventus men will be judged for things happened when they were in different teams(Conte/Siena;Bonucci/Bari;Pepe/Udinese)

Also, Juventus midfielder and former Italy international Simone Pepe will be sentenced for 'omitting denunciation'

BREAKING NEWS:Serie B Lecce and Grosseto are the 2 clubs that will be judged for direct involvement of match-fixing.Heavy risk of relegation

JUST IN:Serie A club Siena will be sentenced for 'omitting denunciation'. Risk of points deduction

За веродостојноста на ова не гарантирам :icon_lol:. Го прочитав од тип на твитер за кого пишува дека соработува со италијански CNN и GdS

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Antonio Conte and Simone Pepe to face sporting charges after failing to report attempts to fix two Siena games. More serious for Bonucci who will be charged for sporting fraud.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Кај е сега Ивица Јуве да ни го дрви со Паласио :pos:

И дај бе у пм, само Италија, нека ги подберат другите земји

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Кај е сега Ивица Јуве да ни го дрви со Паласио :pos:

И дај бе у пм, само Италија, нека ги подберат другите земји
еве сум,пошто админот од кај вас ме банирал од вашиот шугав фан клуб.Објасни ми како само Бонучи е вмешан,кога партнер во одбраната му беше Ранокиа?????
У осталом,јас сум за Јувентус,ти се палиш дека јуве ќе го казнат,ама можеш да сонуваш за тоа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
еве сум,пошто админот од кај вас ме банирал од вашиот шугав фан клуб.Објасни ми како само Бонучи е вмешан,кога партнер во одбраната му беше Ранокиа?????
У осталом,јас сум за Јувентус,ти се палиш дека јуве ќе го казнат,ама можеш да сонуваш за тоа.
Не знам ништо јас за случајот, само ги следам последните информации... Ако треба и Ранокиа, нека оди и он јабана...

Каде прочита дека се палам за јуве дека ќе го казнат? Дај најди ми го линкчето? Или ти беше тој што се попали дека Паласио ќе го казнат а :icon_lol:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Koj admin od kaj nas be ....
Nema admin na forumov sto e deklariran fan na Inter, ne glumi ludilo, te banirale zasto si shirel nepotreba i jeziva rea na fan klubot sto u princip e zastiten znak za tebe, ne zasto navivas za Juve. Ja ne se zamaram so nebitni ko tebe, ne sum te ni ispercepiral deka si pishal kaj nas na fan klub.

I Juve nema da bidat kazneti ama loso za niv ke e ako ostanat bez starter u tim vo defanziva i bez trener, bajagi losho ke e.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Не знам ништо јас за случајот, само ги следам последните информации... Ако треба и Ранокиа, нека оди и он јабана...

Каде прочита дека се палам за јуве дека ќе го казнат? Дај најди ми го линкчето? Или ти беше тој што се попали дека Паласио ќе го казнат а :icon_lol:
Ја не се попалив,ја само прашав најкултурно,а пола ваш фан клуб,ако не и 80% се палеа дека Јуве пак ќе иде во 2 лига.Не можамд а го најдам линкот,иам бан.:D
--- надополнето: 26 јули 2012 во 15:58 ---
Koj admin od kaj nas be ....
Nema admin na forumov sto e deklariran fan na Inter, ne glumi ludilo, te banirale zasto si shirel nepotreba i jeziva rea na fan klubot sto u princip e zastiten znak za tebe, ne zasto navivas za Juve. Ja ne se zamaram so nebitni ko tebe, ne sum te ni ispercepiral deka si pishal kaj nas na fan klub.

I Juve nema da bidat kazneti ama loso za niv ke e ako ostanat bez starter u tim vo defanziva i bez trener, bajagi losho ke e.
Шо се замараш ти дали е лошо или не????Глеј си ги утепаните твои.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Конте не го пријавил натпреварот ради луѓето што ги знаел у Сиена,сите пријатели му биле или слично али ова не е оправдување и заслужено ќе си добие суспензија,не сум информиран за Бонучи не сум прочитал детално али за него има замена,Касерес и Лусио може да играат таму.. Јуве нема никаква врска со ова.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Odlicno, se soglasi deka i '' tvoite '' bile utepani do lani, koga navivacite shamaraa igraci i pravea ajvar, do dusa, moive do tolku utepani ne bile. ;)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Odlicno, se soglasi deka i '' tvoite '' bile utepani do lani, koga navivacite shamaraa igraci i pravea ajvar, do dusa, moive do tolku utepani ne bile. ;)
Не јеби кога фрлаа веспи на трибина,полошо од тоа не може да биде:icon_mrgr:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Конте не го пријавил натпреварот ради луѓето што ги знаел у Сиена,сите пријатели му биле или слично али ова не е оправдување и заслужено ќе си добие суспензија,не сум информиран за Бонучи не сум прочитал детално али за него има замена,Касерес и Лусио може да играат таму.. Јуве нема никаква врска со ова.
Bonucci spored najavite daleku porigorozna kazna ke dobie, ako bide proglasen za vinoven, zasto direktno bil involviran spored najavite, imalo i sliki, telefonski razgorovi i slicno ama slabo sum upaten za slucajov, onaka povrsno sto citam, ne se umaram mnogu.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ја не се попалив,ја само прашав најкултурно,а пола ваш фан клуб,ако не и 80% се палеа дека Јуве пак ќе иде во 2 лига.Не можамд а го најдам линкот,иам бан.:D
--- надополнето: 26 јули 2012 во 15:58 ---

Шо се замараш ти дали е лошо или не????Глеј си ги утепаните твои.
кој 80% бе ти настинат да не си????..во фан клуб Интер сите до мајтап му е дојдено не се замарат со таквите како тебе и со ретардираните постови што ги пишиш..преиспитајсе малце самиот па потоа дојди да пишуваш и да водиш дискусија како што треба а не да се глупираш јавно да ти се смеат

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
кој 80% бе ти настинат да не си????..во фан клуб Интер сите до мајтап му е дојдено не се замарат со таквите како тебе и со ретардираните постови што ги пишиш..преиспитајсе малце самиот па потоа дојди да пишуваш и да водиш дискусија како што треба а не да се глупираш јавно да ти се смеат
Џони без нервози:coffee:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Ај бе отварајте нова тема, преку к *уро веќе... треба да ве молат ли?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom