Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.935
- Поени од реакции
- 8.833
играчите кои се доведени се пола на Енрике пола на Сабатини .. кој и да беше тренер јас сакав да си заминат и Менез и Вучиниќ, 100 пати кажав уште пред да заврши сезоната, ми е жал да го гледам Тоти како трча и врши пресинг да освои топка, а Менез и Мирко го гледаат само и собираат сили за кога ќе биде топката во нив повторно да ја загубат, тоа беше срамно и жално за гледање .. од тогаш кажав, нека се гонат у пм ...Па да бев јас тренер немаше да носам такви играчи Уште кога дојде лани Енрике и по сите заминати играчи и дојдените пишав дека немаат шанси за ЛШ место Рома, се водеше за тоа дискусија на форумов.
Се ослободуваш од играчи како Менез и Вучиниќ а купуваш недокажани играчи. Не иде. И двајцата се одлични фудбалери, со Освалдо мислам дека ќе растураа во нападот. Во средина ви требаа подобри играчи, и никако Кјаер (за него баш ми текнува дека пишував)
а за Кјаер си во право, докажа човекот дека слабата форма не е само од играњето во Бундес лигата, како што видовме лошо изигра и прошлата сезона во Сериа А ..