Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Провокароти и јадачи на г...а како Земан уште ни фалеа во Сериа А.

И до лани незнаев кој е Луис Енрике, и уште незнам.:icon_lol:
Така и годинава.....
па ти изгледа од блиска иднина си почнал да гледаш фудбал или си од помалите генерации :icon_lol:

шала настрана, Земан убаво му кажа на фанот на Јувентус .. значи после толку години, сега како што потпиша за Рома, Земан го нема спомнато Јуве во никој контекст во ниту една изјава, но ете фановите на Јуве се тие кои што се јавуваат како што гледаш ...

јас и лани со Енрике не кажав дека ќе бидеме шанпиони, се надевав на 3-то место, не успеавме, истото важи и за оваа година, целта ни е пласман во ЛШ !!!
Не сакам да навлегувам подетално, ама и не беше проблемот во тренерот, Рома оваа година сигурно ќе биде посилна, лани имаше премногу промени во тимот во играчкиот кадар и дојдоа млади и неискусни играчи кои никогаш не играле Сериа А, сега колку толку се посикусни и не верувам деќа ќе биде полошо ..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.273
Дај некој нека отвори нова тема, редно време е

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мочковци сте бре,дај не глумите лудница дека не го знаете Земан,сега ќе се правиме мангупи тука ти реков ми рече,прашајте ги дома татковците кој бил и кој е сеуште Земан ќе ви стане јасно,препотентни створења.

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Кој голем стап е пак тој Земан? ... Seria B тренер ништо повеќе .. осеќам ова ќе биде уште една лоша сезона за Рома, 7-8 место максимум....
И друго нешто ме интересира, планираат од ФИЦГ да објават распоред за следна сезона?

А кој Кур е па Конте бе ?! Самобендисани копиљиња плукате по која екипа ќе стигнете.

Avanti Roma!!!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
А кој Кур е па Конте !?
Јувенисти многу гомца јадете против Рома...
ел оу ел :) .. Конте е тој што во прва сезона како тренер на Јуве освои Сериа А , БЕЗ ПОРАЗ , Кој е земан? Знам не се мачи, сериа б тренер, пескара фоџа лече и слично...

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
И што сакаш сеа да ти купам, поради тоа што Конте од прва сезона како тренер освоил со Јувентус титула ? Уште не е ни почната сезоната, почнавте да серете против Земан. Почекајте, уште малце ќе почне... :P

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
И што сакаш сеа да ти купам, поради тоа што Конте од прва сезона како тренер освоил со Јувентус титула ? Уште не е ни почната сезоната, почнавте да серете против Земан. Почекајте, уште малце ќе почне... :P
Праша кој е Конте , ти кажав, јас тебе те прашувам кој е Земан ,ти ставаш смајли како мало дете.. ај чао.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Најдовте со јувенташи за хумор да расправате.

п.с. Извинете што каснам:

ај сеа отечете го и за сликава

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Момци, што се попаливте сите за Земан бре ? Убаво ви кажа човекот горе , дека некој посебен успех како тренер нема , освен со Фоџа од 3 лига во 1ва , и Пескара од 2ра во 1ва , на сите др места што бил , не постигнал ништо (зборам за титули).

За оваа година што ќе направи Рома со Земан , можам да кажам дека со моменталната одбрана што ја имаат , тешко дека ЛШ ке обезбедат , а не па шампиони. Сите знаеме дека Италијанско со одбрана се освојува. А сега дали ќе купат нешто ,отом потом , ќе збориме при крај на август има време .

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Си промашил денот, 26 сме...:icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Си промашил денот, 26 сме...:icon_lol:
Кај јувенташ па и не гледа :D
п.с. Извинете што каснам:
Јас мислам дека тоа што се „попалија“ за Земан не беше дека бил врвен стратег, туку дека е позната личност, не е анонимус некој. Ќе го видиме сезонава со Рома, а дека некој се смееше мислам поназад за атрактивна игра на Рома, греши, они играа најубав фудбал во Италија пред 2 сезони, со цела трансформација + постарите играчи се изгуби тој концепт, и се дојде до дереџе да немаат концепт и да купуваат послаби играчи од тие што ги дадоа :tapp: Јас да бев тренер лани ќе бев подобро пласиран со Рома од она телено Енрике.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Ејј гледам се засилува ривалитетот помеѓу фановите на Јуве и Рома, посебно со доаѓањето на Земан :icon_lol: .. сепак така треба и да биде, не сакам сожалување и коментари на јувенташи од типот "оваа сезона сакам Рома да биде 2-ро", туку во текот на сезоната да пцујат по Рома и Земан кога ќе играат за да се надеваат да го преземат првото место и да им бидат здрави конкуренти:)
--- надополнето: 26 јули 2012 во 03:48 ---
Кај јувенташ па и не гледа :D

Јас мислам дека тоа што се „попалија“ за Земан не беше дека бил врвен стратег, туку дека е позната личност, не е анонимус некој. Ќе го видиме сезонава со Рома, а дека некој се смееше мислам поназад за атрактивна игра на Рома, греши, они играа најубав фудбал во Италија пред 2 сезони, со цела трансформација + постарите играчи се изгуби тој концепт, и се дојде до дереџе да немаат концепт и да купуваат послаби играчи од тие што ги дадоа :tapp: Јас да бев тренер лани ќе бев подобро пласиран со Рома од она телено Енрике.
јас мислам кој и тренер да дојдеше, успехот ќе беше тој, можеби 1-2 места погоре со некој бод повеќе освоен, едноставно имаше премногу нови играчи и повеќето од нив се млади и неискусни и Сериа А гледале само на ТВ, сега ќе им биде втора сезона и очекувам поголема воиграност и подобри резултати .. како што гледам и 4-3-3 формацијата на Земан повеќе им лежи од онаа 4-3-3 на Енрике :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Ејј гледам се засилува ривалитетот помеѓу фановите на Јуве и Рома, посебно со доаѓањето на Земан :icon_lol: .. сепак така треба и да биде, не сакам сожалување и коментари на јувенташи од типот "оваа сезона сакам Рома да биде 2-ро", туку во текот на сезоната да пцујат по Рома и Земан кога ќе играат за да се надеваат да го преземат првото место и да им бидат здрави конкуренти:)
--- надополнето: 26 јули 2012 во 03:48 ---

јас мислам кој и тренер да дојдеше, успехот ќе беше тој, можеби 1-2 места погоре со некој бод повеќе освоен, едноставно имаше премногу нови играчи и повеќето од нив се млади и неискусни и Сериа А гледале само на ТВ, сега ќе им биде втора сезона и очекувам поголема воиграност и подобри резултати .. како што гледам и 4-3-3 формацијата на Земан повеќе им лежи од онаа 4-3-3 на Енрике :)
Па да бев јас тренер немаше да носам такви играчи :D Уште кога дојде лани Енрике и по сите заминати играчи и дојдените пишав дека немаат шанси за ЛШ место Рома, се водеше за тоа дискусија на форумов.

Се ослободуваш од играчи како Менез и Вучиниќ а купуваш недокажани играчи. Не иде. И двајцата се одлични фудбалери, со Освалдо мислам дека ќе растураа во нападот. Во средина ви требаа подобри играчи, и никако Кјаер (за него баш ми текнува дека пишував)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom