Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.201
Поени од реакции
8.295
Мене ни М’Баје ни пак Гуарин не ме воодушевија, неколку пати го поминуваа ептен лесно М’Баје.
Џони Вајсмилер ебате делуваш како да си фан на Јуве или Милан:sick: ..премногу сериозно си го сфатил турнирот.

Coutinho зверче 20 само има , барем ке гледаме сега добар фудал 3 полувреме!!!!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.243
Напротив воопшто ен го сфатив сериозно турнирот ...муабетот ми е дека овај натпревар што го изигравме односно составот што се појави на теренот(а тој ќе биди 90% првиот тим за следната сезона) нема некоја разлика од минатогодишниот дури и послаби сме....
У шо сме послаби?
Милан нешто повеќе од нас да не се со Бонера и Абате?
Башка млади деца има во тимот, спремни да го дадат максимумот и да трчат 90 минути, Станковиќ не го споменувај, не е повеќе дел од Интер, да беше, ќе му дадеа шанса и на овој турнир да зафаќа место на некој друг.
Цезар и тој сигурно ќе ја киднат, па и Маикон, тука некаде сме од минатата сезона, ако не и малце подобри.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
У шо сме послаби?
Милан нешто повеќе се од нас да не се со Бонера и Абате?
Башка млади деца има во тимот, спремни да го дадат максимумот и да трчат 90 минути, Станковиќ не го споменувај, не е повеќе дел од Интер, да беше, ќе му дадеа шанса и на овој турнир да зафаќа место на некој друг.
Цезар и тој сигурно ќе ја киднат, па и Маикон, тука некаде сме од минатата сезона, ако не и малце подобри.
Остави ги Милан не ги спомнав нив...па напишав послаби бидејќи не гледам каде тимот ни е засилен?? Паласио,Мудингаи,Силвестре,Ханданович овие за засилувања ги сметаш ????..јас сеуште не гледам засилување и минатогодиншните замени за Ето ѕверојте Форлан и Зарате ги нема повеќе...и сега акде е Морати кога тврдеше дека Ето ќе бил заменет???..па и читам Снајдер ќе си бега...така со енго умрен тимот ни е па и уште тој да си замини

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Тое ние ќе си се радуваме вака на пријателски како Арсенал а кога ќе почни сезоната повторно Занети-Камбиасо-Станкович триото од соништата ќе играат прва постава и ќе се бориме за седмо место..и не знам што се бламираат со тоа демек играле трите најдобри екипи???..Наполи и Рома моментално за нас се Барселона
Не си го потценуај тимот толку,сезоната уште не е почната со еден два добри трансфер ете ве пак у игра за скудетото.Ако го земеш фактот дека и милан оваа година самиот се заеба,наполи и рома уопште не ги ни рачунам како конкуренти,така да уште не е све загубено за вас.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.243
Остави ги Милан не ги спомнав нив...па напишав послаби бидејќи не гледам каде тимот ни е засилен?? Паласио,Мудингаи,Силвестре,Ханданович овие за засилувања ги сметаш ????..јас сеуште не гледам засилување и минатогодиншните замени за Ето ѕверојте Форлан и Зарате ги нема повеќе...и сега акде е Морати кога тврдеше дека Ето ќе бил заменет???..па и читам Снајдер ќе си бега...така со енго умрен тимот ни е па и уште тој да си замини
Форлан - Паласио, Паласио игра 3 сезони во Италија , мислам дека повеќе ќе пружи од Форлан од ланска сезона.
Ханданович - Цезар, нема некоја разлика, само што овој што го земавме е некоја година по млад.
Силвестре и Мудингаи ќе ги видиме, мислам дека нема да ме разочараат, посебно првиот.
Снајдер се приклучи со тимот, не верувам дека ќе си замине. Се надевам Морати ќе донесе уште некој фудбалер.
Па со кој треба да се мериме ние, не играме во Премиер лига со Сити, играме во утепано Калчо каде тука некаде е квалитетот на тројката, можеби малце предначи Јуве.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не си го потцениај тимот толку,сезоната уште не е почната со еден два добри трансфер ете ве пак у игра за скудетото.Ако го земеш фактот дека и милан оваа година самиот се заеба,наполи и рома уопште не ги ни рачунам како конкуренти,така да уште не е све загубено за вас.
шо да не си го потценувам тимот бе??..она на тим ти личи???..смешно е да ги споредиш како екипа Интер и Јувентус моментално..претохдно и со Милан беше ама им заминаја двата најдобри играчи и тие како нас станаа....пред две -три години Интер беше во европскиот крем..па со страшни потези управат го направи Интер рамо до рамо со Аек,Локомотив Москва и Фенербахче...треба уште иргачи да се ангажираат бидејќи скоро на 8 позиции немаме резерви воопшто а камоли асолни да се ...плус оние што играат прв тим(Камбиасо,Занети,Нагатомо) не треба да играат воопшто не па и прв тим..тотален циркуз

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
шо да не си го потценувам тимот бе??..она на тим ти личи???..смешно е да ги споредиш како екипа Интер и Јувентус моментално..претохдно и со Милан беше ама им заминаја двата најдобри играчи и тие како нас станаа....пред две -три години Интер беше во европскиот крем..па со страшни потези управат го направи Интер рамо до рамо со Аек,Локомотив Москва и Фенербахче...треба уште иргачи да се ангажираат бидејќи скоро на 8 позиции немаме резерви воопшто а камоли асолни да се ...плус оние што играат прв тим(Камбиасо,Занети,Нагатомо) не треба да играат воопшто не па и прв тим..тотален циркуз
Вие тепајте си ги малите екипе баталите го јуве:D.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.614
Проблемот кај тебе друже е што ти си навикнат титули само да гледаш, не си навикнат на неуспешни сезони. Како чист пример ќе го земам Милан кој доминираше во периодот од 2002 до 2006-20007, и во Италија и во Европа, две ЛШ освои, едно-две скудета па после знаеме што се случи. Заминување на Кака, носење на играчи од типот на Хунтелар, дебелиот Роналдо, избрканиот Роналдињо итн итн. Така да навикни се дека овие една-две години ќе бидат преродбени за Интер, и дека ќе се гради тимот за во иднина. Е сеа управата има доста грешки, факт е тоа ама никој не е совршен, нели?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Проблемот кај тебе друже е што ти си навикнат титули само да гледаш, не си навикнат на неуспешни сезони. Како чист пример ќе го земам Милан кој доминираше во периодот од 2002 до 2006-20007, и во Италија и во Европа, две ЛШ освои, едно-две скудета па после знаеме што се случи. Заминување на Кака, носење на играчи од типот на Хунтелар, дебелиот Роналдо, избрканиот Роналдињо итн итн. Така да навикни се дека овие една-две години ќе бидат преродбени за Интер, и дека ќе се гради тимот за во иднина. Е сеа управата има доста грешки, факт е тоа ама никој не е совршен, нели?
лол...другар јас немам никаков проблем..не сум навикнат на титули..па јас Интер го пратам уште од времето на Рекоба кога бевме за никаде со Емре,Алмеида,Калон,Мартинс...и тогаш Интер беа за никаде но ме боли помислата на тоа на какво ниво паднавме а всушност годишно истите расходи како и годините наназад ги има клубот што значи финансиите не се никаков изговор или оправдување бидејќи исто трошат..што значи менаџирањето со клубот му е аматерско ..ме боли помислата дека сеуште ги гледам истите играчи а се најавува ремонт веќе со години и никако да се решат..
--- надополнето: 21 јули 2012 во 23:26 ---
Вие тепајте си ги малите екипе баталите го јуве:D.
Малите екипи се победуваат со силен напад и добар среден ред..а кај нас ништо од ова нема

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Пак ке го освоиме баксузов....

Гуараната ко Виери у најбоље дани :ROFLMAO:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.243
Гуарин уште шутот да си го подобре, ќе биде одличен, така беше и ланската сезона, еден шут на место немаше.
--- надополнето: 21 јули 2012 во 23:36 ---
Џони го виде ли нападот:drk:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Стримот ми е катастрофа неможам на рает да гледам..дајте поасолен некој

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Лонго ептен добро знае да се загради, да си ибе векот.
Силвестре е добар, а оној Киву нека го стават резерва и од таму нека не мрда.

Kajgana Shop

На врв Bottom