Tип на денот (Читај правила во прв пост)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Има интересен избор за денеска. Прво на око шо ми паѓа е Марибор 1 @ 1.45 ( коеф се од смешната кладилница на Малта , у МК гарант се повисоки). Има поквалитетен состав од Железничар , Таварес , Ибрахими и Великоња би требало да бидат доволни за триумф над Босанците. Мислам дека тука 1 би требало да бидне.
Следен меч шо ми паѓа у око е Будучност - Сласк, тука сакам 1x @ 1.62. Причината е едноставна. Сласк играа лошо во пријателските , а и загубија 6 играчи од ланскиот прв тим коа станаа шампиони плус има шанси да ги загубат на трансфер Диаз и Вошкамп ( напаѓачи). Покрај толку проблеми 1x мислам дека би требало да дојде. Е сеа проблем е Будучност , разгледа им го составо и забележа дека среднио ред и зависи само од еден играч , Флавио кој нема да игра денеска.Остатоко од среднио ред се футбалери кои се помлади од 21 година , значи неискусни.Нападо и одбраната за црногорски тим делуват добро. Значи проблемо име у среднио ред. Мислам дека оваа ќе оде нерешено.
Лудогорец-Загреб ГГ3+ без мислење , иако ја немам оваа опција за играње тука. Бугарите прв пат шампиони ,прв пат у Европа , најдобар состав у Бугрија , тројна круна лани , Загреб игра без одбрана , ГГ3+ ми е најочигледна опција.

Њујорк ми се гледа ко интересна опција исто. Минатата недела им се вратија тројца клучни играчи ( Анри и Маркез меѓу нив ), али одиграа 2:2 со Сиетл, па денеска одат на победа , Купер ќе биде истурен напред , зад него Анри. Офанзивна формација. Чикаго не сјае ногу , у последно време игра доста тврдо, али мислам дека тука ќе загубе вечер. Њујорк 1 @ 1.80 , друга опција ми е 0-2 1.85

Ботафого x2 @ 1.65 , знам дека Сантош е у лоша форма плус им фалат неколку клучни играчи, а Ботафого игра добро па ме зачуди коеф .. :S , не гледам зашо Сантош треба да е фаворит тука. x2 @ 1.65 според коеф.

Сао Паоло - Васко , 1 @ 1.80. Сао Паоло е у серија од 4 победи дома со само еден примен гол, додека Васко у гости е без пораз у гости оваа сезона. На една од овие серии деенска ќе и дојде крај , дали ќе биде прв кикс на Сао дома или прв пораз на Васко у гости , ќе видеме. Ја мислам дека Сао ќе тепа,добар состав имат, стрелец на гол - Луис Фабиано :)

Од MLS лигата у око ми паѓат уште Монтреал 1 @ 2.05 и Хјустон 1 @ 2.15. И двете екипи имат добри состави , Хјустон е подобра екипа без пораз у последните 4 , додека ЊуИнгланд е со само една победа у последните 5. Хјустон игра офанзивен футбал , посебно дома на последните 5 е 4/5 со 3+. Монтреал го има Коради и Ди Вајо ( мада Коради денеска нема да игра заради повреда ) , ама има катастрофа одбрана на ниво на Лече/Новара , со примани 38 гола се најслабата дефанзивна екипа у лигата.

Торонто загубија ногу клучен напаѓач поради повреда ( Коверманс 9 гола , најдобар стрелец) можда тука со Колорадо ( кои го имат у просек еден од најстарите тимови у лигата ) , ќе направат 0-2 гола.

Тоа е тоа од мене за денеска :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
15 разлика изгубивме од Словаците,1.8 коефициент поклон ,според мене и со Австрија иста слика ќе биде,ама не ми се верува да им дадат 1.8 и на нив.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
во која кладилница е 1.6?

ДАЛИ ЗНАЕ НЕКОЈ КАДЕ СЕ НАОЃА БУНДЕС СПОРТ ВО АЕРОДРОМ ???
никој незнае?

копачка,спортлајф ... која друга намалува коефициент за сингл?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
За утре уште од сега ви викам Нафтан - Црвена Звезда 2 и Рух - Металург 1-1 !

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
За утре уште од сега ви викам Нафтан - Црвена Звезда 2 и Рух - Металург 1-1 !
Ете излезе Вардар со хендикеп ;) А за овие имаш нешто подетално инфо или чисто твој тип?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ете излезе Вардар со хендикеп ;) А за овие имаш нешто подетално инфо или чисто твој тип?
подетално да ти кажам според мене класа се подобри и звезда од нафтан и рух од металург .. чекам вечерва сиетл-челзи 2-4 г , портигуеса-крузеиро гг и Сао паоло - васко 3+

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Звезда се во криза моментално, па не би ме чудело да искочи 1Х (1.70) или посигурно ГГ (1.80)

Се слушаме после натпреварот.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Звезда се во криза моментално, па не би ме чудело да искочи 1Х (1.70) или посигурно ГГ (1.80)

Се слушаме после натпреварот.
Каква криза ? Не ме дупи в'ребра .. секојдневно пратам за звезда и форумот нивни и на фејсбук .. све е во нормала ..си отидоа некои играчи али се засилија со Бабаљ напаѓач од Австралија ..

A

Alexander Nevsky

Гостин
За утре т.с денес.
Јанг Бојс-Зимбуру Х -1
Сервете-Ганзаспар 1
Мура-Цска Софија 0-2

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Нафтан-Црвена Ѕвезда 2 & 3+
Анжи-Хонвед 1 & 3+

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Каква криза ? Не ме дупи в'ребра .. секојдневно пратам за звезда и форумот нивни и на фејсбук .. све е во нормала ..си отидоа некои играчи али се засилија со Бабаљ напаѓач од Австралија ..
Бабаљ нема да игра, но и домакинот е ослабен 4ри стандардни играчи нема да играат, а и во домашно првенство не играт добро, фудбал е никад се незна, а и нема што да изгуби домакинот зш се знае на маракана 5комада не им бегаат, сепак типувам 2 а за похрабрите може 2 & 3+

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Бабаљ нема да игра, но и домакинот е ослабен 4ри стандардни играчи нема да играат, а и во домашно првенство не играт добро, фудбал е никад се незна, а и нема што да изгуби домакинот зш се знае на маракана 5комада не им бегаат, сепак типувам 2 а за похрабрите може 2 & 3+
Иначе еве го можниот состав на звезда : Бајкович-Микич , Максимович, Крнета , Младенович - Димитријевич - Миливојевич , Евандро - Лазович , Милунович - Касалица .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Елфсборг - 2ка
Мет. Доњецк - Н1

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ѕвезда се институција за тие Нафтан бе..чиста двојка нема кај да бега..и пишете си ја Елфсборг..Швеѓаните се Барселона за останатите екипи во оваа фаза

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Ѕвезда се институција за тие Нафтан бе..чиста двојка нема кај да бега..и пишете си ја Елфсборг..Швеѓаните се Барселона за останатите екипи во оваа фаза
сегде е намален коефициентот :(

Kajgana Shop

На врв Bottom