Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Базел 3+ 99%
Најверојатно ќе ви кажам уште една покасно

кај има Копачка или Бетсити во Прилеп? и дали ја има во некоја друга ( моцарт, вилхил, спортлајф, хоризонт) ?
--- надополнето: 17 јули 2012 во 11:52 ---
и гледајте не ја ширете многу работава оти гнасиве одма че ја блокира.

ја имаш во спортлајф во прилеп бате...

а мислиш кладилнициве не знаат веќе? еееееееее тие пред нас ги знаат тие работи :(
--- надополнето: 17 јули 2012 во 19:11 ---
11 беше за двојка пред 30тина саати, мамата да им ја ебам која успеаа на 7 да го кутнат во Моцарт ..

а за на голој вардар да се игра? че има фазла од 3?

ја имаш во спортлајф во прилеп бате...

а мислиш кладилнициве не знаат веќе? еееееееее тие пред нас ги знаат тие работи :(
--- надополнето: 17 јули 2012 во 19:11 ---

да видов дека го има првенството ама глупо е шо само ден за ден ги дава. и во моцарт има ама само тие за денеска шо се. во утрешнио додаток че ја има. колку че биди одприлика коеф ?

Јас мислам тешко дека ќе оди 3+ таа.. Бате последниве утакмици многу слабо играше во домашното првенство и највеќе ако мене ме прашуваш ќе успее да даде 1 гол но не и повеќе, за Вардар очекувам да постигне барем 1 гол на натпреварот.

Така да јас по би одел на 2-3 гола сепак се е можно :)

Ептен го преценувате Вардар...

Тука у Валета моментално е 44 степена со голеа влажност на воздухот. Типот има 3-4 Бразилци и добар напаѓач Мастуф мислам се викаше. Партизан ќе има голема подржка , пошто на Малта врие од Срби , плус и влезот е бесплатен ( ќе одам да ги гледам :D ). Не знам како ќе делува жештината на Партизан , ама веривајте тешко се трче на овој пекол. Можда GG е добра опција тука.
.
Told ya , ГГ е добра опција ;)

Оти на бет365 за утре нема ништо понуда од кошарка? Како е на другиве страни?
Кога веќе станува збор за Вардар еве ви добар тип, Вардар 2-ка хен. (+2) 2.10 на бет365. Мислам нема кај да бега (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom