Наполи не сака да го продаде Кавани, затоа става толку висока цена, е сега ако некој е глуп, нека ги плати тие 60 милиони фунти. Исто беше и со Лавеци, кој сигурно не вреди 30+ милиони. Челзи не ни почнале преговори со Наполи, вие дознавте колку плата ќе бара Кавани, кој најверојатно ужива на некој остров.Наполи бара од Челзи 60 милиони фунти за Кавани
Кавани бара од Челси плата колку Торес
... катастрофа.
види, другиве барем фрлаат милиони на играчи, Ливерпул фрли стo милиони на три дрва (Керол, Хендерсон, Даунинг)... ни жалните врби у Скопје не се толку платени...Сите (Сити), само Manure не е.
Убав заклучок може да се изведе од твојов пост. Но, најпрво да прашам: Ако навивав за Чарлтон, истата реплика ќе ми ја поднесеше?види, другиве барем фрлаат милиони на играчи, Ливерпул фрли стo милиони на три дрва (Керол, Хендерсон, Даунинг)... ни жалните врби у Скопје не се толку платени...
Убав заклучок може да се изведе од твојов пост. Но, најпрво да прашам: Ако навивав за Чарлтон, истата реплика ќе ми ја поднесеше?
Интересно ти е, знам. Ама симпатично ми делува ценењето на Даунинг (играч на годината пред некоја сезона во Енглеска) и Хендерасон (врло млад играЌ) за дрва, како и за Керол (константно подобрување) додека играат во тим кој игра претерано слабо, колективна кривица, и слично.
И пак не се 100 милиони евра. И пак не се многу тие на даунинг денеска, отколку многу дупку на Manure и на скапаницата твоја кралска од пред неколку сезони on and on.
А што е заклучокот?
Well...
Нема. Како ни за жалните врби што не може да се изведе ништо логично.
That's the beauty in lobotomy.
факт е дека фејл трансфер нема ни трошка удел во „расипувањето на фудбалот заради трансфери“.Не. Неам ништо против Ливерпул, али факт е дека годинава најмногу се „избација“ со фејл трансфери.
Скапаницата кралска која дојде од Мануре има повеќе голови од настапи btw...
Заклучок има. Всушност има два.
1. Англичаните убер многу си ги преценуваат англиските „таленти“ (исто ко Бразилците).
2. За мојот прв пост - Не мора се да се сфати сериозно.
Секако....од тие 100 милиони 74 милиони евра се од Роман. Врти сучи пак русите и арапитевиди, другиве барем фрлаат милиони на играчи, Ливерпул фрли стo милиони на три дрва (Керол, Хендерсон, Даунинг)... ни жалните врби у Скопје не се толку платени...
Мајорка,мислиш малага?real madrid definitivno e vinovnik za asronomskite ceni na fudbalerite znaci hronoloski gledano real sekogas gi pravi najskapite transveri pocnuvajki od zidan figo ronaldo se pretera so niv a sea uste tolku kedira 30 mil sahin 30 mil coentrao takugera , realno ovie fudbaleri vredat li tolkku ,sea use benzin vo ognot frlat siti ,psz ,majorka i site jas gi vikam of sore klubovi
Моментално Кавани е подобар од Торес, кој не е ни осмина од тоа што беше кога дојде во Ливерпул. Јас би барал два пати повеќе плата од овој Торес да сум Кавани...Наполи бара од Челзи 60 милиони фунти за Кавани
Кавани бара од Челси плата колку Торес
... катастрофа.
Кедира 12 милиони евра.real madrid definitivno e vinovnik za asronomskite ceni na fudbalerite znaci hronoloski gledano real sekogas gi pravi najskapite transveri pocnuvajki od zidan figo ronaldo se pretera so niv a sea uste tolku kedira 30 mil sahin 30 mil coentrao takugera , realno ovie fudbaleri vredat li tolkku ,sea use benzin vo ognot frlat siti ,psz ,majorka i site jas gi vikam of sore klubovi