Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Дамиано е добар има и настапи за Бразил го повикува селекторот,ова со Касано не ми се свиѓа но доколку сака да си оди нека го продадат каков Поли.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Каков Дамиао бре...каков Дамиао бре Галијани...оффф!

Го продава Ибра а не Одуамади...како замена за ваков врвен голгетер треба да донесе веќе докажан фудбалерТевез, Џеко, Бензема, Ван Перси а не Дамиао или Нејмар, имаат 20 години и досега играле само против Крузерио и сакапани екипи во Бразил, од кај знаеме дека ќе се снајдат во Лига на Шампиони ?

Ибра од еден, сто души се праше на терен ... таков фудбалер треба шо ќе создава акции сам и сам ќе ги решава противниците а не некој „талент“.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Касано ќе си идел во Сампдорија.
Бре сите зависни од Ибра. Ќе имало замена Касано-> Поли
Немој да ме јебеш бре. :ROFLMAO:
Aгентите на Дамиао биле во Милано. Aко го земат овај + Џеко ќе им опростам за се. :pipi:
ма који курац ти се двајца напаѓачи од 190+ см
исто како да посакуваш два леви офанзивни бека!
башка и ако си иди касано е тогаш ќе го пцуеш и дамиао и џеко
а инаку дамиао ако го земиме нек си ебат матер

и да, борн то бе дамиао е 23 години не е 17 или 18 колку што мислиш :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
ма који курац ти се двајца напаѓачи од 190+ см
исто како да посакуваш два леви офанзивни бека!
башка и ако си иди касано е тогаш ќе го пцуеш и дамиао и џеко
а инаку дамиао ако го земиме нек си ебат матер

и да, борн то бе дамиао е 23 години не е 17 или 18 колку што мислиш :)
А кој да го земат? Бербатов? Синоќа излезе вест дека сакал во Милан.
Ете Дестро е пред чекор да иде во Рома.
Епа сега јас не сакам да замине Касано тој си ја бира иднината. Има нешто и за Левандовски што мислам дека моментално е невозможно.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
А кој да го земат? Бербатов? Синоќа излезе вест дека сакал во Милан.
Ете Дестро е пред чекор да иде во Рома.
Епа сега јас не сакам да замине Касано тој си ја бира иднината. Има нешто и за Левандовски што мислам дека моментално е невозможно.
бербатов + џеко е многу подобро решение

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.560
Поени од реакции
5.553
Каков Дамиао бре...каков Дамиао бре Галијани...оффф!

Го продава Ибра а не Одуамади...како замена за ваков врвен голгетер треба да донесе веќе докажан фудбалерТевез, Џеко, Бензема, Ван Перси а не Дамиао или Нејмар, имаат 20 години и досега играле само против Крузерио и сакапани екипи во Бразил, од кај знаеме дека ќе се снајдат во Лига на Шампиони ?

Ибра од еден, сто души се праше на терен ... таков фудбалер треба шо ќе создава акции сам и сам ќе ги решава противниците а не некој „талент“.
Да бе брат, по потреба и бранеше :icon_lol:

Нејмар го бараа Барса, Реал... а ние да не смо го земале имал 20 години и не бил докажан, епа ете ти го Бербатов 31 година докажан фудбалер ;)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Касано за Поли? Јас не сакам да си ојт Касано, ама доколку си ојт, интересна понудава ми гледат, сеако од Касано не мојме да извлечиме пари, а овој Поли, не дека го имам гледано ама Интереашиве го сметет за голем талент, па нека му се деси како со Пирло...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
бербатов + џеко е многу подобро решение
Подобро е но нели рекоа дека ќе го подмалдуваат тимот, нов начин на игра, нови млади играчи?
И Бербатов е висок и веќе ја мина 30-ката.
Дамиао го немам гледано како игра, но според медиумите гледам е поврзуван со Манчестер Јунајтед, Јувентус, Интер, Тотенхем, Арсенал, Ливерпул....
Баш ќе видиме како ќе изигра на олимписките игри.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 13:47 ---

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Подобро е но нели рекоа дека ќе го подмалдуваат тимот, нов начин на игра, нови млади играчи?
И Бербатов е висок и веќе ја мина 30-ката.
Дамиао го немам гледано како игра, но според медиумите гледам е поврзуван со Манчестер Јунајтед, Јувентус, Интер, Тотенхем, Арсенал, Ливерпул....
Баш ќе видиме како ќе изигра на олимписките игри.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 13:47 ---
али бербатов е и тоа каков техничар
али дека е стар стар е

Шо корис ќе имет од овој циганов во нападот? Дај нека прает чаре, него го продадат или трампа некоја. Немат смисла.
чекат да допре до 29/30 па дури тогаш да го продадат за многу помала цена од сега што вреди
и после некој ќе ми каже дека галијани бил некојси јак лик

http://en.wikipedia.org/wiki/Robinho и гледам дека има многу подобра статистика у милан него у реал кај што беше нели најдобар хах
ах бре да не беа тие непродуктивните дриблинзи кај ли ќе стигнеше у коритиба или сао каетано

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Да бе брат, по потреба и бранеше :icon_lol:

Нејмар го бараа Барса, Реал... а ние да не смо го земале имал 20 години и не бил докажан, епа ете ти го Бербатов 31 година докажан фудбалер ;)
Зборот ми беше дека никој незнае како ќе се снајде Дамиао или Нејмар кога ќе игра против најсилните тимови во светот...и не вреди да се даваат огромни суми на пари за такви фудбалери кои што не се знае дали ќе се снајдат...башка нити Дамијао нити Нејмар неможат да го заменат Ибра...моментално...за 5 години незнам како ќе се развиваат, ама сега дефнитивно не.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
али бербатов е и тоа каков техничар
али дека е стар стар е

чекат да допре до 29/30 па дури тогаш да го продадат за многу помала цена од сега што вреди
и после некој ќе ми каже дека галијани бил некојси јак лик

http://en.wikipedia.org/wiki/Robinho и гледам дека има многу подобра статистика у милан него у реал кај што беше нели најдобар хах
ах бре да не беа тие непродуктивните дриблинзи кај ли ќе стигнеше у коритиба или сао каетано
Тапа е Бербатов, Вардар се нели братски тим со Милан ќе им кажат што како, еднаш го имаат одбиено. Бербатов да беше добар ќе играше тука кај нас во Вардар :D
Не знам зошто мислам дека Милан ќе го потпише Огбона од Торино, момакот ми изгледа многу надежен.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.443
Дамиао и Џеко се ист профил на играчи така да они двајцата заедно не верувам да дојдат....

Касано не верувал у проектот на Милан повеќе и сакал да иде у Сампдорија.... seems legit

Роландо е јебена зверка, за одбрана само он ни ташчи ни машчи...

Kajgana Shop

На врв Bottom