"I cannot wait to start. It was an opportunity I could not miss out on. I'm excited because I'm going to play with champions that I have been watching only on television. But I will keep Pescara in my heart. I will return as soon as possible,"
да му ибам фацата грда ... само за во јувентусУбав тој на мајка, оди во ПСЖ и ти да земеж некое евро
Таке се лажемо секогаш...Абе не е крај на светот, за неколку години ќе се кренит италјанско пак, не може тимој ко Интер, Јуве, Милан туку така да ги снема во фудбалот.
Ко мојт еден ПСЖ за две сезони да донесит звучни имина во тимот и да ја кренит франција со то, зарем Интер Милан и Јуве немат да успеат да го направат то нешто? Не е се така црно барем за мене, за неколку години мислам дека се ќе бидит како шо требит.Таке се лажемо секогаш...
Колку години ќе пројдат дур се крене? Тимовите се засилија... ама по сезона две, ете иста песна пак се продава, купи евтино продади скупо... и што е најлошо што играчите идат надвор од Сериа А, боље Интер да го земеше Лавеци него ПСЖ...
а и од било кој италијански клуб, за жалМислиш Милан побарал од него да си отиде? Нема шанси, ПСЖ има каде каде појак тим од Милан сега, а и Ибра не верувам да одбие убава цифра каква што овие можат да му понудат. Плус Милан немаше пари, ваму има иднина и знае дека тимот ке инвестира понатака во квалитет. А и зашто Милан да бара од него да си оди, он ги влечеше сам нив
--- надополнето: 17 јули 2012 во 17:41 ---
едит:
Пријателска на Јуве, прва топка за Лусио ја губи и гол примаме
ма ајде, според ова слика јувентус има најслаб тим
Поентата е шо требаше баш оваа година да се крене калчото, кога веќе Јувентус се покажа за сериозен конкурент... и другите тимови посериозно да ја сфатија работата.Ко мојт еден ПСЖ за две сезони да донесит звучни имина во тимот и да ја кренит франција со то, зарем Интер Милан и Јуве немат да успеат да го направат то нешто? Не е се така црно барем за мене, за неколку години мислам дека се ќе бидит како шо требит.
Работава е токму таква, за многу такви емот икони. Пишав пред некоја страна дека и Јаја Туре кога премина од Барса во Сити изјави дека си го остварил животниот сон. Ова ти се вика "луд јебе збуњеног".Животен сон му било да игра во ПСЖ....бог да чува и да брани..се мислам и се чудам да направеше трансфер во Анжи што ќе искоментираше??..животен сон му било за Анжи Малахачка да игра??..дека е нивни фан???...