најозбилен..:БЕРТНАРД имаше деби во финале... тоа ти кажува каков им бил тимот....Озбилен си ???
Хумелс беше истиот што Касано и балотели му ја земаа свеста?Фалкао = Ибра ... Хумелс = Тиаго... е вака некако би било добро ама не го глеаме овој филм... xD
Кака ,Џеко Дефанзивец -солиден,..лев бек..и топ сме .
Прикачи ја сликата не се гледа вака.
Се спрема дресот на Ибра
Легендата на Милан и италијанскиот фудбал, Џенаро Гатузо, кој после 13 години го напушти клубот и се пресели во швајцарскиот Сион, откри дека основната причина за неговото заминување е тренерот Масимилиано Алегри.
„Јас и Неста го напуштивме Милан бидејќи Алегри не не сакаше повеќе. Порано сите велеа, кога ќе си заминат овие старци, а сега не критикуваат зошто сме си заминале. Јас немам намера да правам скандал, и да не бидам сфатен погрешно јас сум во многу добри односи со Алегри, но тој ме сакаше мене да му бидам помошник тренер, а јас сеуште се чувствувам како фудбалер. Раководството сакаше да останам но кога тој што командува со соблекувалната не те гледа повеќе како играч туку како дел од стручниот персонал немашe смисла да останам“, изјави Гатузо.
Златан Ибрахимовиќ е пред вратите на ПСЖ и само неколку детали од договорот го делат Шпвеѓанецот од потпис со францускиот клуб, а еминентниот „Екип“ денес потврди дека Ибра му поставил услов на клубот да биде донесен и Кака од Реал Мадрид.
Златан е многу лут на ’росонерите’ што на таков начин сакале да се ослободат од него, и имал жестока расправија со Галиани, затоа Ибра како одмазда кон Берлускони го сака Кака во ПСЖ.
Да имаме 1/3 од трансферите на Челзи или ланскиот состав ќе бидеме шампиони во Италија 5 кола пред крајот. А Бертранд играше зошто тогаш имаа многу повредени и суспендирани играчи.најозбилен..:БЕРТНАРД имаше деби во финале... тоа ти кажува каков им бил тимот....
ako, i samo ako ne se kupat 3-4ca ...bidejki i srekjata ima svoj udel.Да имаме 1/3 од трансферите на Челзи или ланскиот состав ќе бидеме шампиони во Италија 5 кола пред крајот. А Бертранд играше зошто тогаш имаа многу повредени и суспендирани играчи.
Од тимот ова лето заминаа пола од играчите што вредеа,и треба да се донесат исто толку играчи за тимот да биде на исто ниво како лани,а реално лани не бевме на некое високо ниво. Претстои уште една мизерна и сушна сезона.
Двајцата се Босанци коа ќе видиш. Кај Ибра баш беше присутен тој балкански менталитет и само од тоа ми е страв кога е Џеко во прашање.Ibrahimovic e podobar od Dzeko momentalno, ama bosanecot ima podobar mentalitet. Siguren sum deka bosanecot kje dava 100% od sebe i nema da gleda kako da go privlece vnimanieto na javnosta so provokacii,glupi izjavi, da se fura bezveze. Kade sto e ibra tamu e i titula u prvenstvo, ama LS nema sansi so Ibra. Ednostavno ne e roden za golemi utakmici. Ako go prodademe i ako go kupime Dzeko nemozeme da izgubime nisto, sekako ne ni bega 2ro 3to mesto, samo sto so bosanceto sme poambiciozni za u idnina (da mu se vrati formata od Wolfsburg i da ima so kogo da sorabotuva )
Мислиш дека немаме послаб тим од нив? Најди замена за Тери,Иванович, го заборавив Чех , го немаме лампард , ова се 4 битни играчи а знајш шо има милан? Абате<иванович Мексес<тери Абиати<Чех а за Лампард кој би го земал од милан, можеби боатенг кој е добар ама и многу повреден . Во секој случај послабиабе не дека иаме нешо ептен јак тим...Али виде Челзи со што тим играше па пак освои...Нашиот не е ништо послаб од тој на Челзи лани....Бертнард имаше деби во финалето...... така да се е можно ...мора позитивно да се гледа малку
клуб кој заврши 5-6 во англија во италија ќе има осигурано титула 5 кола пред крај ???немој да претеруваш...чисто сумњам дека некој англиски тим би се снашол во италија....или па обратно италијански во англија...така да таква споредба неможеш да правиш....Башка на милан фалат 3(4) играчи...во зависност од тоа дали Дидач ке се врати....2ца гарант ке се земет за замена на ибра и силва...а ќе се земе и уште еден играч од средината...ЗАШТО БИ ИМАЛЕ УШТЕ ЕДНА МИЗЕРНА И СУШНА СЕЗОНА...Ланската ко мизерна ја рачунаш ??? жити се... ЦЕЛА сезона игравме скоро со 2 состав ...константко имавме по 3ца првотимци повредени...некад дури и поише беа....и пак завршивме 2ри...ондак од кај заклучокот за МИЗЕРНА сезонаДа имаме 1/3 од трансферите на Челзи или ланскиот состав ќе бидеме шампиони во Италија 5 кола пред крајот. А Бертранд играше зошто тогаш имаа многу повредени и суспендирани играчи.
Од тимот ова лето заминаа пола од играчите што вредеа,и треба да се донесат исто толку играчи за тимот да биде на исто ниво како лани,а реално лани не бевме на некое високо ниво. Претстои уште една мизерна и сушна сезона.
Абате не е ништо послаб од иванович..незнам зашто сите го омаловажуваат кога дечкото игра одлични...или пошо го неаме платено 20 милиони не чини???Мислиш дека немаме послаб тим од нив? Најди замена за Тери,Иванович, го заборавив Чех , го немаме лампард , ова се 4 битни играчи а знајш шо има милан? Абате<иванович Мексес<тери Абиати<Чех а за Лампард кој би го земал од милан, можеби боатенг кој е добар ама и многу повреден . Во секој случај послаби
Gattuso 'shocked' at AC Milan clear out
http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2012/07/17/3247883/gattuso-shocked-at-ac-milan-clear-out
Бертранд имаше деби во финале пошто Иванович,Рамирес,Тери беа суспендирани а РДМ се глупираше и го стави Бертранд пред Есиен во прв тим.најозбилен..:БЕРТНАРД имаше деби во финале... тоа ти кажува каков им бил тимот....
--- надополнето: 17 јули 2012 во 13:38 ---
Хумелс беше истиот што Касано и балотели му ја земаа свеста?