Фан Клуб: Вардар

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Gratisi se glupa rabota sto se nadevam ke se iskoreni zasekogas. Nemoze nekoj da go devalvira imeto i trudot na VARDAR so toa sto ke pusta luge bezpari da go gledaat klubot.Toj sto ne plaka karta ne e navivac nitu go saka klubot.

Vardar nemal vakva utamica so godini. Interes SIGURNO ke ima. Jas sum da se potrosat pari na marketing i da se donese publika neka ima VARDAR rezultat od Borisov i ke vidis kako NEMA da bidat mnogu 200 denari. Toa deka nekoj nema da dojde za 100 denari ekstra e glupost. Ako tolku mu se problem neka ja sledi od istok. Toj sto planral da dade samo 50 den a sega ke treba da najde duri ekstra 50 den i nemoze togas sto znam, toj stvarno ne treba da razmisluva za fudbal uopste ocigledno se bori za gola egzistencija. Za nego i autobus ke bide skapo.
Го имам скоро истото мислење за гратисите но кај нас пола од гледачите влегуваат со гратиси...ова за репрезентативно ниво.

Ова со маркетингов е нешто што пред година-две го зборев на една од темиве поврзани со Мак фудбалот.Еден од најголемите виновници за слабата посетеност е токму немањето доволно информации за тоа кога се игра утакмицата,каде се игра,ривалство меѓу тимовите и слично.Тоа што нема пренос од нашава лига е исто така еден минус и од тука сигурно се губи една солидна бројка на гледачи.Можеби сето ова го нема затоа што квалитетот е далеку под нула но кога би имало најави за утакмици уз директен пренос од истите сигурно ќе се зголеми и посетеноста на стадионите.Ако ништо друго на дерби утакмиците ќе биде поголемо присуството на луѓе што се заинтересирани да ја изгледаат утакмицата во живо.Исто така и известувањето за одредена промена во Мак клубовите е сведено на нула и скоро е невозможно да видиш на ТВ трансфер на играч во МК клуб.

Член од
11 јули 2009
Мислења
210
Поени од реакции
146
tuka e problemot. vardar gi nema pravata za mtv da ja dade treba braco da ja dade a on saka pari
Нема врска тоа ако Брацо ги има правата може да прави проблем само тука кога ке се игра за тамо
МТВ треба со белорусите да си се договори

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Нашите вчера го имаа првиот тренинг, а денеска од 18 часот ќе го одржат и последниот тренинг пред утрешниот натпревар !!!
Еве подетално и неколку слики..
http://fkvardar.mk/vesti/263-2012-07-17-08-28-21

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не се палете на страните на Панче..
МТВ кога ќе каже тогаш ќе биде официјално

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Да причекаме да стане официјално. Со МТВ никад ништо не се знае сигурно до последен момент.
Како што ми кажаа пред малку, инфо од новинар на МТВ, они договориле се со УФА Медија на Брацо, ама чекале да видат дали ќе ја прикачат на сателит белорусите, не се знаело уште и затоа не објавуваат сеуште. Овие од Екипа исконтактирале со некој од УФА и затоа објавија.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Ако се овозможи пренос, убаво би било негде заедно да го следиме натпреварот :) Одлично би било да се следи преку видео бимот на плоштадот, или пак оние на стадионот само незнам како одат тие работи и дали би можело некако да се договори :)

Kajgana Shop

На врв Bottom