League of Legends

H

HoT IcE

Гостин
И мене не ми лагира ич, никакво доцнење немам, пинг стандардно околу 40ка се врти, играм на Вест. Плус да напоменам дека играм на Wireless, го делам интернетот, и пак не ми лагира, топ си е.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
да ве попитам нешто..
си ја симнав играта се ко шо треба и сеа кога го уклучам ланчерот чекам да се апдејтира до најновата верзија нели арно ама никако да заврши тоа вчера без престан мислам дека 14 саати чекав и ништо само без везе ми врши некои проверки и ако не ја симна играта ушта 6 пати па те :cautious:

ај чаре ако знае некој плиис
инаку сакам и јас да почнам да ја играм :)

H

HoT IcE

Гостин
да ве попитам нешто..
си ја симнав играта се ко шо треба и сеа кога го уклучам ланчерот чекам да се апдејтира до најновата верзија нели арно ама никако да заврши тоа вчера без престан мислам дека 14 саати чекав и ништо само без везе ми врши некои проверки и ако не ја симна играта ушта 6 пати па те :cautious:

ај чаре ако знае некој плиис
инаку сакам и јас да почнам да ја играм :)
Лимит имаш ли?
Кога ќе го симнеш launcher првин треба да ти ја симне играта, па дури тогаш апдејти и пачеви, а ако немаш лимит, не ми е чудно што си чекал 14 саати.
Играта нема никакви проблеми со инсталирање или слично, сигурно ти е до интернетот.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Денеска е подобро Master Yi ми мети како будала :pos:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Лимит имаш ли?
Кога ќе го симнеш launcher првин треба да ти ја симне играта, па дури тогаш апдејти и пачеви, а ако немаш лимит, не ми е чудно што си чекал 14 саати.
Играта нема никакви проблеми со инсталирање или слично, сигурно ти е до интернетот.
не бе батка интернетов нема врска мислам имам 40 гб а едвај 20 имам потрошено не е тоа :unsure:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе се добива нешто ако купам скин за карактеров или ништо, освен скинот?

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Абе се добива нешто ако купам скин за карактеров или ништо, освен скинот?
Само скинот го добиваш со што се менува само надворешниот изглед и кај поскапите (legendary) сменети се и некои анимации и звуци.Но не добиваш никаква предност пред другите како на пример повеќе ад или ап.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
се пребацив на North/east .
Summoner : LousyOne .

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Ќе ти биде криво кога ке стигнеш левел 30 и ке мора да играш ранкед партии со дебили од русија
Сеедно, не играм competitive, играм за забава. ако ништо друго ќе се смеам шо нубови се :)

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Сеедно, не играм competitive, играм за забава. ако ништо друго ќе се смеам шо нубови се :)
Абе арно ке беше да се нубови, проблемот е што никој не знае англиски, еднаш ке умрат и одма те пцујат на руски (пошто нормално, ти си крив оти тие умреле) и идат афк или rage quit :D

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Абе не зезај , едина разлика со европските е тоа шо они на англиски пцујат .. ти го напраи ко ултра срање да е источново.

Kajgana Shop

На врв Bottom