Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Купи си го ти Ферарито, ама за реалната цена, а не за 20 милиони повеќе од што вреди.. Тука е проблемот на денешниот трансфер пазар..Chelsea troshele, City troshele, PSG troshele ... Pa kje troshat e ne, kje ve cheshlaat. Kako isto na bogatash da mu kazes ne kupuvaj Porshe i Ferarri, kupi Ficho.. Zasho ficho da kupam? Pa taka be brat, kupi ficho, sho ke ti se 2 te fantastichni koli vo garaza Ferari i Porshe koa ke imash fico. Pa brat imam be pari, ke si kupam i ferari i porshe i bentli i aston i bmw i mercedes... AMA AKO BE BRAT, AKO IMASH PARI, kupi si ficho, ne se rasfrlaj so pari... E taka mu doagja ova.
Kje go kupi ferarito i za 100 milioni povekje od sto vredi ako saka.. Zashto? Zashto ima pari i ic kurot ne go boli nego za nekoj od strana sho ke zbori.Купи си го ти Ферарито, ама за реалната цена, а не за 20 милиони повеќе од што вреди.. Тука е проблемот на денешниот трансфер пазар..
bate vane
Chelsea troshele, City troshele, PSG troshele ... Pa kje troshat e ne, kje ve cheshlaat. Kako isto na bogatash da mu kazes ne kupuvaj Porshe i Ferarri, kupi Ficho.. Zasho ficho da kupam? Pa taka be brat, kupi ficho, sho ke ti se 2 te fantastichni koli vo garaza Ferari i Porshe koa ke imash fico. Pa brat imam be pari, ke si kupam i ferari i porshe i bentli i aston i bmw i mercedes... AMA AKO BE BRAT, AKO IMASH PARI, kupi si ficho, ne se rasfrlaj so pari... E taka mu doagja ova.
Demek vas napatenite luzerski fanovi na Liverpul i Arse8nal ve boli k... dali Abramovic i Chelzi ke propadne i ke bide vo dolgovi![]()
А кога ќе направиш милиони долгови и загуби ќе молиш државата да те спасува така, испробан рецепт од амерички банки, авто индустрии и грчка политика.
Demek vas napatenite luzerski fanovi na Liverpul i Arse8nal ve boli k... dali Abramovic i Chelzi ke propadne i ke bide vo dolgovi![]()
Што има врска поединец со Држави, Банки и Грчка политика?
Купи си го ти Ферарито, ама за реалната цена, а не за 20 милиони повеќе од што вреди.. Тука е проблемот на денешниот трансфер пазар..
Океј е.. Ама наредниот пат па они ќе "го проценат" 100 милиони повеќе од што реално вреди.. И така..Kje go kupi ferarito i za 100 milioni povekje od sto vredi ako saka.. Zashto? Zashto ima pari i ic kurot ne go boli nego za nekoj od strana sho ke zbori.![]()
Не е исто да се прави муабет за најдобриот фудбалер на светот во тој момент и да се прави муабет за преценетите детишта од Бразил на пример.. Мене тие ме нервират, набилданите цени за овие што освен талент нема ништо друго со што можат да се пофалат дека постигнале во фудбалот.. Да се дадат 40+ милиони за веќе докажан фудбалер уопште не ми смета..Да, ако Реал на пример можел да го купи Роналдо за 60 милиони, немало да го купи за толку, туку го купи за 90 милиони, онака од ќеиф, да им дае +30 милиони на Манчестер пошо Глејзер се во долгови до гуша. Размислете малку, во сите клубови работат дипломирани економисти кои ги бркаат сите работи со парите, и ако Роналдо можел да дојде во Реал за 10 милиони помалку ќе дошол, а не Реал да го плаќа толку скапо. Јас би рекол дека проблемот е во клубовите кои ги продаваат играчите, а не во клубовите кои ги купуваат, тие само сакаат да го имаат тој и тој играч во својот тим и си плаќаат колку треба..
п.с Роналдо го земав само за пример, немој да мислиш дека имам нешто против Манчестер.![]()