Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Тери е невин. Да и Суарез не требаше да биде казнет.А тие не само што го казнија па дури и 8 натпревари му дадоа казна.
поневино створење здравје ... си ги штитат своите ... кај смее да му го уништат угледот на свој играч пфф... :tapp:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
поневино створење здравје ... си ги штитат своите ... кај смее да му го уништат угледот на свој играч пфф... :tapp:
"I never called you a fucking black cunt, fucking knob head

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ајде бе не се карајте, па и да го осудеа ќе имаше само 2,500 фунти казна, саатот што го носи на рака е поскап 5 пати. Што сврха од тоа ќе имавте? Чил.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Ајде бе не се карајте, па и да го осудеа ќе имаше само 2,500 фунти казна, саатот што го носи на рака е поскап 5 пати. Што сврха од тоа ќе имавте? Чил.
Ќе се испратеше порака различна од оваа - ако не си во англиската репрезентација и нема докази дека си рекол нешто расистичко ќе добиеш 8 меча казна. Ако си во репрезентација и има докази тогаш ништо. Fucking negritos.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ќе се испратеше порака различна од оваа - ако не си во англиската репрезентација и нема докази дека си рекол нешто расистичко ќе добиеш 8 меча казна. Ако си во репрезентација и има докази тогаш ништо. Fucking negritos.
Каков доказ за Тери? За Тери не гледам цврст доказ како признавање на вина. За Суарез имаше докази, сам си кажал на новинари во Уругвај дека го навредил Евра ама не знаел дека во Англија тоа е казниво. Го имаше тоа во извештајот од постапката, 50 страни беше цел документ кој беше издаден од ФА ама кој да го прочита.

А и различно е ова на Тери од тоа на Суарез.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Каков доказ за Тери? За Тери не гледам цврст доказ како признавање на вина. За Суарез имаше докази, сам си кажал на новинари во Уругвај дека го навредил Евра ама не знаел дека во Англија тоа е казниво. Го имаше тоа во извештајот од постапката, 50 страни беше цел документ кој беше издаден од ФА ама кој да го прочита.

А и различно е ова на Тери од тоа на Суарез.
За Тери има видео доказ и признание за користење на некој си расистички израз. За Суарез имаше само тоа што го рече Евра. Евра во кариерата има навика да обвинува за расизам, можно е да го обвини и Велбек во иднина. Не дека сум фан на Ливерпул, ама понекогаш треба да си реален. Тебе ти пречи што Евра е засегнат од ситуацијата па го браниш.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
За Тери има видео доказ и признание за користење на некој си расистички израз. За Суарез имаше само тоа што го рече Евра. Евра во кариерата има навика да обвинува за расизам, можно е да го обвини и Велбек во иднина. Не дека сум фан на Ливерпул, ама понекогаш треба да си реален. Тебе ти пречи што Евра е засегнат од ситуацијата па го браниш.
Воопшто не ми пречи тоа што Евра е засегнат во ситуацијата, напротив. Ако си ме читал ќе го знаеше моето мислење за Евра дека наместо тоа да се сконцентрира на враќање на формата се занимава со вакви работи. И не мислам сеа да се навраќам со објаснувањата и да отвораме нови теми, но прошлите обвинувања кои го вмешаа Евра што наводно беа иницирани од него беа од

1. Глув фан од публиката што демек прочитал од усни - Евра рече дека не слушнал ништо и нема да се меша во ситуацијата
2. Еден од бившите тренери на Манчестер (дешавката против Челзи)

Ова беше првпат Евра лично да се вмеша. И различно е во смисол на жалбата, во случајот на Евра судијата го пиша тоа во записникот, во случајот на Тери жалбата стигна од КПР дури по 2-3 дена и затоа судот го водеше процесот.

На снимката од Тери вчера покажаа од друг агол Тери дека го вели ова што го има пишано dragonsky, што е секако послаб доказ од признавање на вина. И ако ти не си фан на Ливерпул, јас па уште помалце сум фан на Тери. Како и да е заврши веќе ова и глупо е да се навраќаме. Пис :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
топ .... јас мислам хески да му каже на ешли јанг 'sup nigga ке добие 19 утакмици казна ... ова само како потврда колку смешна беше казната на суарез

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Екото:cuc:

Иначе Модриќ у Реал за 35М фунти. Not bad, ако ги инвестираат во играч од средина и напаѓач.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Според мене Модрич е Over rated player Не знам само шо гледаат во него ако им земат 35 милиони тоа е екстра за нив чиста пара шо ке треба да ја инвестираат во 2-3 играчи од по 10 милиони Адебајор мислам дека е готов да потпише ако во мегувреме не потпишал

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Glamour ties await for Rangers! Stenhousemuir (average attendance 626) is just one of the stunning venues that the Glasgow club's fans can look forward to next season. Bring it on!

Nemav kade pa aj tuka ...
--- надополнето: 14 јули 2012 во 11:51 ---
Фулам-Норич?
Fulam - Norich na prazen stadion m ? :facepalm:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Grdo detence si ti, napateno koe sho ne mu ja podavale topkata vo maalo pa se preselilo vo Slovenija so nadez deka ke najde podobri drugarchinja..... :)
Судбина бе, не можеме сите да бидеме како тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom