Friends

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Фиби е легендарна! Без неа немаше да биде шоуто толку интересно. :D

Разгледуваш тема хомосексуалност... Сеа, или си геј, или си женско :D

Шала на страна, разбирам некој лик да ви се допадне, али да ја издвоиш Фиби и да кажеш дека шоуто без нејзе немало да биде интересно е едноставно погрешно :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Разгледуваш тема хомосексуалност... Сеа, или си геј, или си женско :D

Шала на страна, разбирам некој лик да ви се допадне, али да ја издвоиш Фиби и да кажеш дека шоуто без нејзе немало да биде интересно е едноставно погрешно :)
Абе не дека Фиби е таа која направи Friends да биде врвна комедија, ама факт е дека даваше некаков шмек. Јас не би можел да ја замислам серијата без Фиби, исто како што не би можел да ја замислам без било кој лик од главната шесторка. Сите се си таман, некој се издвојува повеќе, некој помалку, ама во прашање се нијанси.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Далеку се од нијанси :)
Зависи. На пример, нормално дека Рос ми е поомилен лик од Рејчел, ама пак Рос не би бил Рос без Рејчел. Така и сите шесторица се надополнуваат. Тоа подразбирав под „нијанси“.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Зависи. На пример, нормално дека Рос ми е поомилен лик од Рејчел, ама пак Рос не би бил Рос без Рејчел. Така и сите шесторица се надополнуваат. Тоа подразбирав под „нијанси“.
Абе и светов не би постоел без жени :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Седма сезона, 21 епизода - The One with the Vows - најјака !!! Умрев !!! :pos:

ги има како „рекапитулација“ овие сцени:

колку е само најјака сцената со мисиркава !!! :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Bloopers од сите 10 сезони, иако големи се шансите веќе да биле постирани на темава, but what the heck...

Блуперсиве кога ги гледав се смеев погласно отколку на сите сит-коми кои што се даваат во моментов.

Kajgana Shop

На врв Bottom