Friends

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Налетав на оваа специјална епизода наречена The One With All The Other Ones во која е собрано најдоброто од сите десет сезони, плус интервјуа со екипата. Не знам зошто ја немам гледано до сега. Еве ја целата:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Налетав на оваа специјална епизода наречена The One With All The Other Ones во која е собрано најдоброто од сите десет сезони, плус интервјуа со екипата. Не знам зошто ја немам гледано до сега. Еве ја целата:

Оваа играше пред финалето мислам :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Рутина е, после секоја пауза морам да отворам Френдс и да лајкнам се што сум промашил од минатиот пат. Нејќу да сум должен :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Оваа играше пред финалето мислам :)
Појма немам, знам на Хрватска гледав една спешл емисија пред финалето, ама не беше оваа бидејќи имаше интервјуа со продуцентите на сетот. Исто ми текнува и дека Опра имаше емисија со екипата, снимана во Central Perk. Во секој случај, пријатно ми дојде епизодава, for old times' sake.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Појма немам, знам на Хрватска гледав една спешл емисија пред финалето, ама не беше оваа бидејќи имаше интервјуа со продуцентите на сетот. Исто ми текнува и дека Опра имаше емисија со екипата, снимана во Central Perk. Во секој случај, пријатно ми дојде епизодава, for old times' sake.
Оваа беше гарант во САД пред финалето, во ист ден играа. Еве: http://www.imdb.com/title/tt0108778/episodes?season=10
Имаше гостување кај Опра исто и кај Конан о Брајен гостуваа, има добри блуперси ѕирни го тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom