Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нежни Далибор, ККН, Блок Аут, Маргита је мртва, Горибор, а-у, а-у!Рибља не ги слушам од проста причина што сметам дека тие се едни од основачите на турбофолкот........во делови од пеењето, во делови од музиката, плус в студентски кога седев , сите турбофолкери со задоволство ги пееја песните од Чорба, од А до Ш
За Бајага имам некако слично мислење како за Чорба, само ете некоја поблага варијанта ми се не толку замината.Breathnic пишал добри бендови од тоа време, ко ги имам поасално слушано, макар шо и новава ју сцена има страшни бендови, музичари.
Taка такаНежни Далибор, ККН, Блок Аут, Маргита је мртва, Горибор, а-у, а-у!![]()
Врши работа лест еф емот, дечко со кој дружиме бааги време, ама не му текнува кој сум.Taка такаСи знајш. Какви бендови има, Jewy Sabatay, Brigand, Nafta, Pionir 10, Consecration, Urban and 4, Petrol, Dobri Isak, Autumn for free, Dzukele........ме мрзи да редам, некогаш кога ќе имам фазла време би допишал.