a uste trae prijavuvanjeto ili ?Не читав се нагоре, али убаво би било да ја „лајкнете“ страната на фејсбук (league of legends - macedonia) од 28 до 30 јуни се одржува турнир, за пријавување видете на страната.
ja igram iam okolu 780 wins iam dosta champs i mnogu skins i to vrati ako moesНезнаев дека и за играва има тема Иначе многу ја играм иам скоро 500 победи.. ако игра уште некој( на америчкиот сервер) нека пише по ПП ќе изиграме некоја партија:smir:
Ако не се лажам има туторијал во самата игра, башка имаш recommended items за сите херои...Дечки, дајте ми мал вовед во играва, и некоја страна со Tips & Tricks и советиза почетници, да почнам и јас да плескам, се повеќе и повеќе другари почнаа да ја играат, па си викам дај и јас да рокам
Дада има, се снајдов сега, лесно било, фала многу како и да е.Ако не се лажам има туторијал во самата игра, башка имаш recommended items за сите херои...
Адни ме, јас сум millanius94. И јас играм на EU West.И јас се придружив на „лигата“.
На западноевропските сервери Grim Reappear.
Немој да се напињаш на почеток само. Ќе има многу дечки што играат со смрф ( втор акаунт) и ќе ве отвараат на тој левел. Додека не фатиш 20ти левел не купувај рунови, нема да ти требаат тие Тиер 1,2 туку од 20 левел ти ги дава тие најјаките.Јас мислев дека е комплицирана за играње ЛоЛ, но изгледа сум имал погрешна претстава.
Во споредба со Дота, пошто нели самата игра е dota based, најреална е споредба со неа, па така ЛоЛ за мене е далеку подобра игра, многу поинтересна, попрегледна и посредена за разлика од Дота, посебно околу купување во store.
Засега играм со Мастер Ји, за почетник тој е најдобро решение, лесен е за играње и така, засега дека сеуште сум нуб, во store купувам само она што ми е дадено како recomended items и задоволен сум, Ји рока со тие ајтеми, и ми носи победи.
Играм од NeverBackDownFTW, ај адни ме скроз забораив.Ако ти треба помош за билдови, мастерис , итн... барај на Solomid.net во featured guides има доста добро објаснето скоро за секој херој.
Btw, гојак ти се откажа од ЛоЛ? Те немам одамна видено онлајн