League of Legends

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
и никад не враќаш на чат :D
Брат изглеа се багнало нешто. Ништо досега ми немаш пишано... , ја па мислев ти не враќаш кога ке ти пишам ама изгледа и кај тебе е багнато :D Ке те избришам од пријатели и ке те аднам пак
--- надополнето: 4 мај 2012 во 16:12 ---
колку пинг имате на west?
50-60

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Сум али арно ми е тука. Само питував :)
Ако планираш да играш ранкед остани на Нордик/ист, полесно е за кревање рејтинг. Али проблем е што риот ич не се замара за тој сервер па затоа вест е подобар

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Да на ист има повеќе нубци али шансите да изгубиш или тепаш се исти пошо баш во твојот тим може да се падне нубец. И тоа шо вика роцкмастер е точно дека риот не се замара за тој сервер. Иначе на вест иаме околу 40-50 пинг

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Леле јас сум се заебал, на East сум стиснал и сега не можам да се префрлам. Ако не ќе отворам нов ACC

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ај уште двајца ни требаат за тимче (топ и сапорт), до сеа сме ја (ad carry), братучед ми (mid) и Гојак (jungle) од форум, ни требаат уште 2ца подобри играчи еве да речеме над 400 победи (на вест серверот), сапорт (сона алистар тарик сорака јана блитз) и топ (олаф морде шен ворвик пантеон рене ривен вуконг гп ирелиа) или било кој други ваши херои по избор, да имате микрофон и скајп :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ај уште двајца ни требаат за тимче (топ и сапорт), до сеа сме ја (ad carry), братучед ми (mid) и Гојак (jungle) од форум, ни требаат уште 2ца подобри играчи еве да речеме над 400 победи (на вест серверот), сапорт (сона алистар тарик сорака јана блитз) и топ (олаф морде шен ворвик пантеон рене ривен вуконг гп ирелиа) или било кој други ваши херои по избор, да имате микрофон и скајп :D
Најдовте или? Ако не сте, може да изиграме после вие 3-ца и јас и еден пријател од форумот, играме на вест, имам ~850 победи на нормал, тој има ~500 победи, имаме познавање за секоја game-mechanic на играта, итн итн :) Контактирај ме преку ПП.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Да се пофалам малце, се собравме МК тимче 5в5, си плескаме ранкед, до сега имаме 4 победено од 7 партии (Во тимот сме јас(нубче со 1250ело), Gojak (1600elo), RockMaster (1900elo), ror0noa (дечково е мкд со 2200 ело exp) и иде прилично добро... ќе вежбаме цело лето за сезона 3 :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Новиве графички промени КЛОЦААТ ГАЗОВИ!
+ ashe rework
mh mh mh mh..
--- надополнето: 17 мај 2012 во 00:24 ---
Доколку има некој што има бета key или invite за Дота 2 и може да ми прати, би му дал код за 2 Abyssus Runes за LoL. Ако има некој заинтересиран, РМ.

Тука може да видите кои runes: http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.206013100
Руновите се 2 рандом тиер 3 рунови.

Kajgana Shop

На врв Bottom