statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
колку пинг имате на west?и никад не враќаш на чат![]()
колку пинг имате на west?и никад не враќаш на чат![]()
Брат изглеа се багнало нешто. Ништо досега ми немаш пишано... , ја па мислев ти не враќаш кога ке ти пишам ама изгледа и кај тебе е багнатои никад не враќаш на чат![]()
50-60колку пинг имате на west?
Ако си 30ка пребаци се на вест појако е.колку пинг имате на west?
Сум али арно ми е тука. Само питувавАко си 30ка пребаци се на вест појако е.
Ако планираш да играш ранкед остани на Нордик/ист, полесно е за кревање рејтинг. Али проблем е што риот ич не се замара за тој сервер па затоа вест е подобарСум али арно ми е тука. Само питував![]()
Најдовте или? Ако не сте, може да изиграме после вие 3-ца и јас и еден пријател од форумот, играме на вест, имам ~850 победи на нормал, тој има ~500 победи, имаме познавање за секоја game-mechanic на играта, итн итнАј уште двајца ни требаат за тимче (топ и сапорт), до сеа сме ја (ad carry), братучед ми (mid) и Гојак (jungle) од форум, ни требаат уште 2ца подобри играчи еве да речеме над 400 победи (на вест серверот), сапорт (сона алистар тарик сорака јана блитз) и топ (олаф морде шен ворвик пантеон рене ривен вуконг гп ирелиа) или било кој други ваши херои по избор, да имате микрофон и скајп![]()
Уше да беа мој статс xD
Руновите се 2 рандом тиер 3 рунови.Доколку има некој што има бета key или invite за Дота 2 и може да ми прати, би му дал код за 2 Abyssus Runes за LoL. Ако има некој заинтересиран, РМ.
Тука може да видите кои runes: http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.206013100