League of Legends

Coldhorror

ESTJ
Член од
4 јуни 2012
Мислења
140
Поени од реакции
107
Не читав се нагоре, али убаво би било да ја „лајкнете“ страната на фејсбук (league of legends - macedonia) од 28 до 30 јуни се одржува турнир, за пријавување видете на страната.

Член од
24 јуни 2012
Мислења
29
Поени од реакции
46
Не читав се нагоре, али убаво би било да ја „лајкнете“ страната на фејсбук (league of legends - macedonia) од 28 до 30 јуни се одржува турнир, за пријавување видете на страната.
a uste trae prijavuvanjeto ili ?

Член од
26 јуни 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Незнаев дека и за играва има тема:vozbud: Иначе многу ја играм иам скоро 500 победи.. ако игра уште некој( на америчкиот сервер) нека пише по ПП ќе изиграме некоја партија:smir:
ja igram iam okolu 780 wins iam dosta champs i mnogu skins i to vrati ako moes ;)

H

HoT IcE

Гостин
Дечки, дајте ми мал вовед во играва, и некоја страна со Tips & Tricks и советиза почетници, да почнам и јас да плескам, се повеќе и повеќе другари почнаа да ја играат, па си викам дај и јас да рокам :icon_mrgr:

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Дечки, дајте ми мал вовед во играва, и некоја страна со Tips & Tricks и советиза почетници, да почнам и јас да плескам, се повеќе и повеќе другари почнаа да ја играат, па си викам дај и јас да рокам :icon_mrgr:
Ако не се лажам има туторијал во самата игра, башка имаш recommended items за сите херои...

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
И јас се придружив на „лигата“.
На западноевропските сервери Grim Reappear.

H

HoT IcE

Гостин
И јас се придружив на „лигата“.
На западноевропските сервери Grim Reappear.
Адни ме, јас сум millanius94. И јас играм на EU West.
И јас сум нов играч, 5ти левел сум.
Засега 3 победи и 1 изгубена партија, од кои, најдобар скор ми е, 11 убиства, 3 умрен, 3 пати асистенција, со 111 крипци утепани.
Тоа е, кој сака, нека ме адне, па ќе се собереме некој ден ќе играме.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ја играм веќе 1 месец некаде, по малце онака сум 17 лвл мислам или 19 незнам.

H

HoT IcE

Гостин
Јас мислев дека е комплицирана за играње ЛоЛ, но изгледа сум имал погрешна претстава.
Во споредба со Дота, пошто нели самата игра е dota based, најреална е споредба со неа, па така ЛоЛ за мене е далеку подобра игра, многу поинтересна, попрегледна и посредена за разлика од Дота, посебно околу купување во store.
Засега играм со Мастер Ји, за почетник тој е најдобро решение, лесен е за играње и така, засега дека сеуште сум нуб, во store купувам само она што ми е дадено како recomended items и задоволен сум, Ји рока со тие ајтеми, и ми носи победи.:icon_lol:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Јас мислев дека е комплицирана за играње ЛоЛ, но изгледа сум имал погрешна претстава.
Во споредба со Дота, пошто нели самата игра е dota based, најреална е споредба со неа, па така ЛоЛ за мене е далеку подобра игра, многу поинтересна, попрегледна и посредена за разлика од Дота, посебно околу купување во store.
Засега играм со Мастер Ји, за почетник тој е најдобро решение, лесен е за играње и така, засега дека сеуште сум нуб, во store купувам само она што ми е дадено како recomended items и задоволен сум, Ји рока со тие ајтеми, и ми носи победи.:icon_lol:
Немој да се напињаш на почеток само. Ќе има многу дечки што играат со смрф ( втор акаунт) и ќе ве отвараат на тој левел. Додека не фатиш 20ти левел не купувај рунови, нема да ти требаат тие Тиер 1,2 туку од 20 левел ти ги дава тие најјаките.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Ако ти треба помош за билдови, мастерис , итн... барај на Solomid.net во featured guides има доста добро објаснето скоро за секој херој.

Btw, гојак ти се откажа од ЛоЛ? Те немам одамна видено онлајн :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ако ти треба помош за билдови, мастерис , итн... барај на Solomid.net во featured guides има доста добро објаснето скоро за секој херој.

Btw, гојак ти се откажа од ЛоЛ? Те немам одамна видено онлајн :)
Играм од NeverBackDownFTW, ај адни ме скроз забораив.

Kajgana Shop

На врв Bottom