Username1
шо е бе?
- Член од
- 2 март 2012
- Мислења
- 585
- Поени од реакции
- 551
Можеш.Во вип може ли да се продолжи договор ама без интернет
Можеш.Во вип може ли да се продолжи договор ама без интернет
МожешДали некој знае дали може да се продолжи договорот на пола претплата во повисока тарифа.Ако знае некој нека одговори би му бил благодарен
Претплатниците кои имаат склучено постпејд договор на определен временски период од 12 или 24 месеци, можат да го променат тарифниот модел во повисока претплата, еднаш во текот на календарскиот месец,без дополнителен надоместок.Промената во пониска месечна претплата односно тарифен модел е можна по истекот на првите 6 месеци од денот на засновање на претплатнички однос, со плаќање еднократен надоместок од 690 денари по промена.
Не те сфати членот погоре што ти одговори баш. Мислиш на новогодишната понуда, каде претплатата ти е на пола.Дали некој знае дали може да се продолжи договорот на пола претплата во повисока тарифа.Ако знае некој нека одговори би му бил благодарен
Под бенифиции влегува само цена на минута за разговор,а ако си претплата од 1200 а плаќаш 600,збориш колку што плаќаш-односно 600 ден а не 1200 колку што е и оригиналната претплата.Не те сфати членот погоре што ти одговори баш. Мислиш на новогодишната понуда, каде претплатата ти е на пола.
Бенефициите од 600 претплатата пример, а ти плаќаш само 300?
Исто, да, можеш да ја промениш на повисока со продолжување на договорот. Ама максимум еден месец само порано, што не е практика кога си на обичен договор и едвај чекаат да им потпишеш. Јас сум на 600 плаќам 300, ќе се префрлам на 1200, ќе плаќам 600. Со бенефициите од 1200, како мобилен, бесплатни и сл. Прашано ова.
На страната на Вип пишува дека е кодиран и дека работи само на нивна картичка,ама немора секогаш да значи дека е така.Обично некогаш има пропуст кај некои модели па си работат на сите мрежи. Единствено можеш да провериш е да пробаш во салон кај нив или некој ако има таков нека проба.дали некој го има купено HTC Desire C? Дали е кодиран?
4 дена за пивофест во Прилеп немаше мрежа живците си искинав додека се договорам со гостите од другие градови кои требаше да се најдам сонив во гужватаvip povtorno nema mreza vo pola prilep * kade ima kade nema !
Дефинитивно значи не се префрлам кај нив..ебати операторот европски (австриски),со мрежа како од Руанда да се.4 дена за пивофест во Прилеп немаше мрежа живците си искинав додека се договорам со гостите од другие градови кои требаше да се најдам сонив во гужвата
Сеа ти ке веруваш што некој напишал дека немало мрежа, и оп ај не се префрлувам? еве јас ке ти кажам мрежата функционираше перфекно.Дефинитивно значи не се префрлам кај нив..ебати операторот европски (австриски),со мрежа како од Руанда да се.
Верувам,ама и ја имам искуство..човече,кај мене дома ако веруеш,у една соба има мрежа у друга нема..надвор пред куќа нема мрежа,позади куќа има..Сеа ти ке веруваш што некој напишал дека немало мрежа, и оп ај не се префрлувам? еве јас ке ти кажам мрежата функционираше перфекно.
Тоа не се сомневам, ама само они немаат асален мобилен интернет. Знам дека од технички аспект ја имаат завршено работата (имам другар што работи за изградба на базни станици за ВИП), ама немале лиценца од АЕК сеуште. Кога мислев на понуди, мислев на промена на таа бедна тарифа од 390 за 1 гига тапа GPRS.Мое скромно мислење е дека ВИП завршија со акциските понуди и добрите промоции бидејќи постигнаа добар удел на пазарот т.е. задоволувачки број на корисници сега ќе лажат и манипулираат исто како и останатите оператори. Веќе видено