dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Го заборавив. Убаво што ме потсети сега ќе направам едит.Толку сметаш оти Тотенхем нема да биди конкурент за ЛШ или ЛЕ или го заборави?![]()
Го заборавив. Убаво што ме потсети сега ќе направам едит.Толку сметаш оти Тотенхем нема да биди конкурент за ЛШ или ЛЕ или го заборави?![]()
Malku ocajno od vasa strana dont you thinkСе молат фановите кои не навиваат за англиски тим во анкетата да гласат за Ливерпул бидејки паролата СЛЕДНАТА Е НАША оваа година и дефинитивно ќе биде остварена.
Зар сакаш Ливерпул и таму да го имаМислам дека никаде не пишува кој е најтрофеен клуб во Англија..![]()
Bitch please.Зар сакаш Ливерпул и таму да го има?
Same. Ќе пишам мое мислење негде пред почеток на сезоната во лигава, и глејте дискусиите да се на некое ниво слично ко оние од бундеслига темата, без глупости од сите страниУште 2 трансфери нема напраено а сите знаат кој ќе освои.
А ти тоа го очекуваш од навивач на Ливерпул?Океј е воведот... Ама како да ми фали нешто... Мислам дека никаде не пишува кој е најтрофеен клуб во Англија..
Мое мислење околу наредната сезона, покасно.. Да видиме какви уште трансфери ќе паднат..![]()
Бољи е :|И да, ќе ве молам дискусиите да се кренат на барем едно ниво повисоко од минатата година, мислам на дискусиите од типот Џерард е подобар од Руни![]()
Једни долазе, други одлазе...Ги дружам навивачите на Челзи кои пишаа на првата страна - ОВА Е НАША СЕЗОНА !!!![]()
Има. Преку негласање се постигнуваВеројатно требаше да има опција - незнам ?!