Не бе човек,41 си беше,знам до школо ме остава,а и си имаше табла:41,Т.Центар-ИГМ ТипоПа нервоза е тоа како не...можел да најде 1000ка на пример а тоа 500вче му се погодило
--- надополнето: 7 јули 2012 во 05:05 ---
Ова не ми е логично, да не било 67(за зелениково) или 51 евентуално а да не си видел?
Напротив, ич не сум стиснат ама неќам за автобуси да плаќамАбе братче те глеам тебе стиснат гз си за 30 денари,па си мислев да дојдеш кај мене да ти бутнам у гз 2-3 шајки да извадиме едно 10 метра бодликава жица за ограда,многу мачки ми проаѓаат низ двор ке ми завршиш работа.
Редовно плаќамА у теретана редовно плаќаш или и таму се резилиш вака?
А сакаш да се возиш ?Напротив, ич не сум стиснат ама неќам за автобуси да плаќам
--- надополнето: 7 јули 2012 во 14:02 ---
Редовно плаќам
неможев ми ги затворија вратитеА што не се симна или глумеше Албанец?
Дечко плаќам за теретана, пливање тренирам и тоа плаќам членарина+ секој влез се наплаќа и што уште не па и за автобус да плаќамА сакаш да се возиш ?
Ќе си платиш. А да не беа бесплатните слободни, па секој месец по 1000 да даваш за слободна ? Или и тогаш без карта ќе идеше во школо ? Биди благодарен што ни овозможија бесплатни слободни, па сега 2 месеци не се многу, ќе си плаќаш картаДечко плаќам за теретана, пливање тренирам и тоа плаќам членарина+ секој влез се наплаќа и што уште не па и за автобус да плаќам
Од сеа планирам да плаќам карти, но не и казнатаЌе си платиш. А да не беа бесплатните слободни, па секој месец по 1000 да даваш за слободна ? Или и тогаш без карта ќе идеше во школо ? Биди благодарен што ни овозможија бесплатни слободни, па сега 2 месеци не се многу, ќе си плаќаш карта
Да речеме држиш продавница, и ти дојде муштерија. Ќе купи леб, млеко, сол, кафе, и за лебот нема да ти плати зашто ти платил за другиве производи. Ќе му го дадеш џабе ?
Не е проблем ке дојдам ако сакаш, само ти остај ми број и адресаАбе братче те глеам тебе стиснат гз си за 30 денари,па си мислев да дојдеш кај мене да ти бутнам у гз 2-3 шајки да извадиме едно 10 метра бодликава жица за ограда,многу мачки ми проаѓаат низ двор ке ми завршиш работа.
"Дечко" чим вежбаш ти мора дилбер некој голем да си што не му ја стегна една на контролорот "меѓу рогови".Дечко плаќам за теретана, пливање тренирам и тоа плаќам членарина+ секој влез се наплаќа и што уште не па и за автобус да плаќам