Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
И Волкот несакал да потпише нов договор. Смеејки се на Ливерпул сега нив полошо ќе ѓи снајде :icon_mrgr:.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.777
"Лани завршивте 6ти,а ти прогнозираш со уште некомплетен тим,атакување на титула..)) гледи во топ4 да завршите,да не го пцуете РДМ на полусезона.Го направи ко Чак Норис да е......убаво е да се надеваш,ама треба да си реален,како што реков,вака како што стојат работите,Челзи нема шанси да е над тимовите од Манчестер"
Ne, nema da bideme vo top 4, Arsenal kje bide vo top 4, pred timovite od Greater Manchester. Samo ne znam pred koi timovi od Manchester, dali pred onoj sho ve stai na uloga na malo nevino devojche totalno bezpomoshno da bide izbega od siluvanjeto na loshiot chichko, ili vo prevod punenje 8 komada vo mrezata i mavanje remet pred 70 iljadi lugje i cel sveet ili onoj drugiot tim plav sho stana shampion.
Chelsea nemal shansa za titula.. Ne be, Arsenal ima, sho nema titula videno od 2003 god.. Pa i jas sho go spomnuvam Emirates kupot, i toj ne znaete da go osvoite. Vi dojde anri so New York Red buls i vi go zemaa glupavoto trofejche na vash stadion..
Roberto Di Mateo imal premnogu srekja.. Da imashe, no i dovolno znaenje i disciplina da izvadi pobeda i neresheno so Barcelona i Bayern..
Mateo 6 meseci - Evropski shampion, Wenger no trophy(Includin Emirates Cup) since 2003.:drk::drk::drk:
I edvaj chekam da se sretneme naredna sezona, da vi gi ispleskame asalno toa dechinjata, da vidite koj e evropskiot shampion, i da se razjasnime dali london e plav, crven, rozev, crn, bel ili ljiljakov.
Ако Аврам Грант освоеше ЛШ и него ли ке го правевте бог.Како прво Ди Матео не ги освои сам титулите туку со помош на искуството на Тери,Лампард,Дрогба и Чеџ.Башка тоа шо Боаш без никава подршка од сопственикот и од играчите веке имаше истрчано 70м од шпринт на 100м и му остави на Ди Матео одморен да си ги дотрча останатите 30.Колку пати го видовме Тери како довикува од зад Ди Матео и даваше совети?Во три месеца му се посреќи на човекот тоа е тоа,ако го повтори истиот успех во наредните години барем еднаш е тек тогаш може да зборуваме дека е мајстор/тактичар.Онаа тактика против Барса ја имаат сите у малиот мозок запишано само за да биде успешна потребни ти се такви играчи.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ
:pos::pos::pos: Me iznasmea be da tibam suratot hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahaha :pos::pos:
--- надополнето: 6 јули 2012 во 16:54 ---
.Башка тоа шо Боаш без никава подршка од сопственикот и од играчите веке имаше истрчано 70м од шпринт на 100м и му остави на Ди Матео одморен да си ги дотрча останатите 30..
:pos::pos:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.777
глупа германска тастаура има лаптопов;)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако Аврам Грант освоеше ЛШ и него ли ке го правевте бог.Како прво Ди Матео не ги освои сам титулите туку со помош на искуството на Тери,Лампард,Дрогба и Чеџ.Башка тоа шо Боаш без никава подршка од сопственикот и од играчите веке имаше истрчано 70м од шпринт на 100м и му остави на Ди Матео одморен да си ги дотрча останатите 30.Колку пати го видовме Тери како довикува од зад Ди Матео и даваше совети?Во три месеца му се посреќи на човекот тоа е тоа,ако го повтори истиот успех во наредните години барем еднаш е тек тогаш може да зборуваме дека е мајстор/тактичар.Онаа тактика против Барса ја имаат сите у малиот мозок запишано само за да биде успешна потребни ти се такви играчи.

ШТО МУ ОСТАВИЛ БЕ ?? 3-1 НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТ СО НАПОЛИ ?? ТОА ЛИ Е 70-80 % ?? ARE U FUCKING KIDDING ME ??
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
ШТО МУ ОСТАВИЛ БЕ ?? 3-1 НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТ СО НАПОЛИ ?? ТОА ЛИ Е 70-80 % ?? ARE U FUCKING KIDDING ME ??
Реално, титулата Ди Матео на среќа освои титула и тоа е факт. Сепак треба среќа за да се освои ЛШ, појаки стратези не можат да земат, Ди Матео со 3 натпревари го направи тоа!
Сепак тоа е друга приказна, до утре може да дискутираме!
А за тоа што стратег е ќе видиме кога ќе заврши оваа сезона(ако до полусезона не добие отказ:icon_lol:)!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
И Волкот несакал да потпише нов договор. Се смееа на Ливерпул :icon_mrgr::icon_mrgr:
Најинтересни ми се навивачите на Арсенал..
Последниве 2 години ненормално напнаа за Ванн Перси (најдобар играч во ПЛ,го направија класа за Руни,Дрогба :eek::eek:,ке го стигнел Ширер во голови,новиот Бергкамп и сл.)..Изјави човекот дека дека нема да го продолжи договорот и дека нема намера целата кариера да остане без поголем трофеј и одма почнаа .. Што све не прочитав за него овие денови,ваковв бил онаков бил,да му се случи тоа и тоа,а не гледаат дека изминатава сезона да не беше тој ке завршеа во долен дел на табела (прочитав некаде дека без неговите голови и асистенции Арсенал ке биле 16то :eek::eek:) Па добро бе имајте малку почит за човекот,ве спасуваше цела сезона од реметење..
Претходно слични беа приказните за Фабрегас и Насри (најдобри играчи од средина во ПЛ) па кога си отидоа што све не прочитав и тогаш..
--- надополнето: 6 јули 2012 во 19:04 ---
Реално, титулата Ди Матео на среќа освои титула и тоа е факт. Сепак треба среќа за да се освои ЛШ, појаки стратези не можат да земат, Ди Матео со 3 натпревари го направи тоа!
Сепак тоа е друга приказна, до утре може да дискутираме!
А за тоа што стратег е ќе видиме кога ќе заврши оваа сезона(ако до полусезона не добие отказ:icon_lol:)!
Јунајтед во финалето во Москва 2008ма да не немаа срека ?? Двете стативи на Лампард и Дрогба во продолжението што беа ?? Стативата на Тери во решавачката пенал серија што беше ?? Нормално е дека мора да се има и срека за да се стигне до трофејот во ЛШ,ама сепак треба и играчите да покажат некое знаење инаку ништо од победата..

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Да де, и јас истото го реков!
Затоа и пишав, ќе видиме сега на долги патеки што ќе направи па после ќе правиме муабет!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Добро бе,не ви е срам да го споредувата Ди Матео со Венгер? Ко да не знаете шо е проблемот со Арсенал? Кога го немаше тој проблем да ве потсетам шо правеше Арсенал?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па нормално, најплатен менаџер во ПЛ е :D :D :D
--- надополнето: 6 јули 2012 во 20:26 ---
Него Волкот ако си иде од Арсенал мислам услуга дека ќе им направи, човекот нафука колку, 24 год, од кога знам за себе е во ПЛ и нема некој прогрес, on the other hand, Окслејд со 19 години со секој одигран натпревар е се подобар и подобар.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Добро бе,не ви е срам да го споредувата Ди Матео со Венгер? Ко да не знаете шо е проблемот со Арсенал? Кога го немаше тој проблем да ве потсетам шо правеше Арсенал?

Што правеше баш ме интересира ? 3 титули 97-98, 01-02, 03-04 ТХЕ-ЕНД.

Да кажеше за Фергусон ајде да ти поверувам, ама за Венгер?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Јас не видов некој дека направил споредба меѓу Ди Маттео и Венгер..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Што правеше баш ме интересира ? 3 титули 97-98, 01-02, 03-04 ТХЕ-ЕНД.

Да кажеше за Фергусон ајде да ти поверувам, ама за Венгер?
И уште неколку купови, 49 натпревари без пораз и 16 сезони по ред пласирање во ЛШ.

Хејтери од секогаш имало и секогаш ќе има ама ниту еден друг менаџер немаше да го одржи Арсенал при врвот со сите тие работи што се случуваа задниве неколку години и со трансфер буџетот кој Венгер го има.

Само два менаџери заслужуваат респект од сите, тоа се Фергусон и Венгер, набрзо ќе ги нема и двајцата па ќе видите колку значеле во ПЛ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom