S
Stivie G
Гостин
И Волкот несакал да потпише нов договор. Смеејки се на Ливерпул сега нив полошо ќе ѓи снајде .
Ако Аврам Грант освоеше ЛШ и него ли ке го правевте бог.Како прво Ди Матео не ги освои сам титулите туку со помош на искуството на Тери,Лампард,Дрогба и Чеџ.Башка тоа шо Боаш без никава подршка од сопственикот и од играчите веке имаше истрчано 70м од шпринт на 100м и му остави на Ди Матео одморен да си ги дотрча останатите 30.Колку пати го видовме Тери како довикува од зад Ди Матео и даваше совети?Во три месеца му се посреќи на човекот тоа е тоа,ако го повтори истиот успех во наредните години барем еднаш е тек тогаш може да зборуваме дека е мајстор/тактичар.Онаа тактика против Барса ја имаат сите у малиот мозок запишано само за да биде успешна потребни ти се такви играчи."Лани завршивте 6ти,а ти прогнозираш со уште некомплетен тим,атакување на титула..)) гледи во топ4 да завршите,да не го пцуете РДМ на полусезона.Го направи ко Чак Норис да е......убаво е да се надеваш,ама треба да си реален,како што реков,вака како што стојат работите,Челзи нема шанси да е над тимовите од Манчестер"
Ne, nema da bideme vo top 4, Arsenal kje bide vo top 4, pred timovite od Greater Manchester. Samo ne znam pred koi timovi od Manchester, dali pred onoj sho ve stai na uloga na malo nevino devojche totalno bezpomoshno da bide izbega od siluvanjeto na loshiot chichko, ili vo prevod punenje 8 komada vo mrezata i mavanje remet pred 70 iljadi lugje i cel sveet ili onoj drugiot tim plav sho stana shampion.
Chelsea nemal shansa za titula.. Ne be, Arsenal ima, sho nema titula videno od 2003 god.. Pa i jas sho go spomnuvam Emirates kupot, i toj ne znaete da go osvoite. Vi dojde anri so New York Red buls i vi go zemaa glupavoto trofejche na vash stadion..
Roberto Di Mateo imal premnogu srekja.. Da imashe, no i dovolno znaenje i disciplina da izvadi pobeda i neresheno so Barcelona i Bayern..
Mateo 6 meseci - Evropski shampion, Wenger no trophy(Includin Emirates Cup) since 2003.
I edvaj chekam da se sretneme naredna sezona, da vi gi ispleskame asalno toa dechinjata, da vidite koj e evropskiot shampion, i da se razjasnime dali london e plav, crven, rozev, crn, bel ili ljiljakov.
Me iznasmea be da tibam suratot hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahaЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ
.Башка тоа шо Боаш без никава подршка од сопственикот и од играчите веке имаше истрчано 70м од шпринт на 100м и му остави на Ди Матео одморен да си ги дотрча останатите 30..
глупа германска тастаура има лаптоповЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ ЧЕЏ
Ако Аврам Грант освоеше ЛШ и него ли ке го правевте бог.Како прво Ди Матео не ги освои сам титулите туку со помош на искуството на Тери,Лампард,Дрогба и Чеџ.Башка тоа шо Боаш без никава подршка од сопственикот и од играчите веке имаше истрчано 70м од шпринт на 100м и му остави на Ди Матео одморен да си ги дотрча останатите 30.Колку пати го видовме Тери како довикува од зад Ди Матео и даваше совети?Во три месеца му се посреќи на човекот тоа е тоа,ако го повтори истиот успех во наредните години барем еднаш е тек тогаш може да зборуваме дека е мајстор/тактичар.Онаа тактика против Барса ја имаат сите у малиот мозок запишано само за да биде успешна потребни ти се такви играчи.
Реално, титулата Ди Матео на среќа освои титула и тоа е факт. Сепак треба среќа за да се освои ЛШ, појаки стратези не можат да земат, Ди Матео со 3 натпревари го направи тоа!ШТО МУ ОСТАВИЛ БЕ ?? 3-1 НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТ СО НАПОЛИ ?? ТОА ЛИ Е 70-80 % ?? ARE U FUCKING KIDDING ME ??
Најинтересни ми се навивачите на Арсенал..И Волкот несакал да потпише нов договор. Се смееа на Ливерпул
Јунајтед во финалето во Москва 2008ма да не немаа срека ?? Двете стативи на Лампард и Дрогба во продолжението што беа ?? Стативата на Тери во решавачката пенал серија што беше ?? Нормално е дека мора да се има и срека за да се стигне до трофејот во ЛШ,ама сепак треба и играчите да покажат некое знаење инаку ништо од победата..Реално, титулата Ди Матео на среќа освои титула и тоа е факт. Сепак треба среќа за да се освои ЛШ, појаки стратези не можат да земат, Ди Матео со 3 натпревари го направи тоа!
Сепак тоа е друга приказна, до утре може да дискутираме!
А за тоа што стратег е ќе видиме кога ќе заврши оваа сезона(ако до полусезона не добие отказ)!
Добро бе,не ви е срам да го споредувата Ди Матео со Венгер? Ко да не знаете шо е проблемот со Арсенал? Кога го немаше тој проблем да ве потсетам шо правеше Арсенал?
И уште неколку купови, 49 натпревари без пораз и 16 сезони по ред пласирање во ЛШ.Што правеше баш ме интересира ? 3 титули 97-98, 01-02, 03-04 ТХЕ-ЕНД.
Да кажеше за Фергусон ајде да ти поверувам, ама за Венгер?