Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ко првите имав порано со 3д календар, ама беше пред години.

Ко првите имав порано со 3д календар, ама беше пред години.

Абе и јас имав од една енциклопедија.... ама немам веќе, а нема ни по книжариве како што гледам... кај да најдам? :)

Се има пуштено збор кога ке излезе серија 10 од Енвидиа ?

fx5500 256 ram
Ако може некој да ми каже колку пари е?

Ама да ти даде оној што ја има за да се ослободи од неа :)
Толку е лоша? :)

Еден другар продава, а мене ми треба некоја солидна графичка па прашувам за да знам колку да му понудам. Ама како што гледам по реакциите ќе треба да барам друга...

Celeron(R) D CPU 3.06 GHz

Шчо пари јет ??

И ме интересира појака графичка да купам дајте предлози :)

Процесорот е 200-300 денари:baeh: Инаку препорака за графичка, 9800GT сеа го владее нискобуџетниот сегмент, само 90 евра.

А што всушност претставуваат cuda јадрата во графичката. сум слушнал колку повеќе толку подобро, ако сум слушнал правилно :D и дали само на нвидиа го има ова или на сите?

А што всушност претставуваат cuda јадрата во графичката. сум слушнал колку повеќе толку подобро, ако сум слушнал правилно :D

Исто што и stream процесорите, исто говно различно име ... што повеќе тоа подобро и експоненцијално повисока цена на картата ... :icon_lol:

Нискобуџетен мози за тебе хахаах

За ДОБРА графичка, 90 евра малку се... Е сеа ако сакаш FX 5500 ... тогаш поубаво чувај си ги парите за сендвич.

Процесорот е 200-300 денари:baeh: Инаку препорака за графичка, 9800GT сеа го владее нискобуџетниот сегмент, само 90 евра.

Прашав само бе не ми се криви одма :):pos:
Ме интересираше цената чисто информативно...
Сеа сакам да земам нешто појака графичка,па кажујте што да земам,и се разбира немојте некој надуени цени :)

Прашав само бе не ми се криви одма :):pos:
Ме интересираше цената чисто информативно...
Сеа сакам да земам нешто појака графичка,па кажујте што да земам,и се разбира немојте некој надуени цени :)

Па ете ти кажа човекот 9800 , 90 евра не е мн за таа графичка , па и не е лошо да дефинираш и колку пари имаш за фрлање па така да кажуеме после:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom