Абе и јас имав од една енциклопедија.... ама немам веќе, а нема ни по книжариве како што гледам... кај да најдам?Ко првите имав порано со 3д календар, ама беше пред години.
100 ден.fx5500 256 ram
Ако може некој да ми каже колку пари е?
Ама да ти даде оној што ја има за да се ослободи од неа100 ден.![]()
Толку е лоша?Ама да ти даде оној што ја има за да се ослободи од неа![]()
Процесорот е 200-300 денари:baeh: Инаку препорака за графичка, 9800GT сеа го владее нискобуџетниот сегмент, само 90 евра.Celeron(R) D CPU 3.06 GHz
Шчо пари јет ??
И ме интересира појака графичка да купам дајте предлози![]()
Исто што и stream процесорите, исто говно различно име ... што повеќе тоа подобро и експоненцијално повисока цена на картата ...А што всушност претставуваат cuda јадрата во графичката. сум слушнал колку повеќе толку подобро, ако сум слушнал правилно![]()
Нискобуџетен мози за тебе хахаахПроцесорот е 200-300 денари:baeh: Инаку препорака за графичка, 9800GT сеа го владее нискобуџетниот сегмент, само 90 евра.
За ДОБРА графичка, 90 евра малку се... Е сеа ако сакаш FX 5500 ... тогаш поубаво чувај си ги парите за сендвич.Нискобуџетен мози за тебе хахаах
Прашав само бе не ми се криви одмаПроцесорот е 200-300 денари:baeh: Инаку препорака за графичка, 9800GT сеа го владее нискобуџетниот сегмент, само 90 евра.
Па ете ти кажа човекот 9800 , 90 евра не е мн за таа графичка , па и не е лошо да дефинираш и колку пари имаш за фрлање па така да кажуеме послеПрашав само бе не ми се криви одма
Ме интересираше цената чисто информативно...
Сеа сакам да земам нешто појака графичка,па кажујте што да земам,и се разбира немојте некој надуени цени![]()