Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку можам да ја оверклокувам GTX 260? Со 2 вентилатора е.. инаку немам некое ладење, само па затоа имам добро кукиште. Гледам издржлива е, не крева повеќе од 55 степена во игра.. Што мислите?
Колку можам да ја оверклокувам GTX 260? Со 2 вентилатора е.. инаку немам некое ладење, само па затоа имам добро кукиште. Гледам издржлива е, не крева повеќе од 55 степена во игра.. Што мислите?
ne ti preporacuvam overclock poso ne ti treba sea za sea a sto marka palit da ne e?Колку можам да ја оверклокувам GTX 260? Со 2 вентилатора е.. инаку немам некое ладење, само па затоа имам добро кукиште. Гледам издржлива е, не крева повеќе од 55 степена во игра.. Што мислите?
Баш ке идам утре да видам за оваа графичка,и ако е квалитетна како што викате ја зимам одма,око не ми трепнува.Е сеа за фрлање пари,да е до толку највеке,90 евра![]()
Ако оверклокуваш веќе ако си решил напрајси шат даун температуре на 90 некаде најмногу
Ти се читаш што пишуваш?
:ija::devil2:
DA!:ija::devil2:Па треба да намести во случај да загрее некој дел од плочата повеќе од 90 или колку 80нека е да се исклуци компјутерот!
Дечкото праша за оверклокување на GTX260...... Дрво едно....
па да бе глуп ако наместит температура и ко ке достигнит кој било дел од матичната толкава темп да се исклуцит комјутерот!
Не постои такво нешто. Можеш алармот само за процесорот да го наместиш. Графичката ако не работи при 90 степена во игри, не е графичка.:smir: