The Vampire Diaries

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
wot4e немој да се нарвираш, битно моеш да си денсаш вака

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Не е Дејмон најјак , Клаус е ! Дејмон е нај-секси (y)
Па уште не сфаќа дека ја зафркаваат...

VO PRavO sI DejmOn e NAJJJSexyYyYy <3 <3 <3333

Од вакви дечишта ко тебе шо гледаат серии само за да коментираат кој е секси, а кој не ми се повраќа, ама најискрено

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Јас сум фустанот на Елена. :pos::pos::facepalm::facepalm: Дај со вакви игрички, аман веќе....форум е ова не е детска градинка.
Yay me!
--- надополнето: 3 јули 2012 во 18:14 ---
Па уште не сфаќа дека ја зафркаваат...

VO PRavO sI DejmOn e NAJJJSexyYyYy <3 <3 <3333

Од вакви дечишта ко тебе шо гледаат серии само за да коментираат кој е секси, а кој не ми се повраќа, ама најискрено
Hahah se zezam, toa e sho da se pravi koga imas sestra koja po celi denovi po 10 pati gleda ista epizoda i site knigi mi gi rasfrluva po zemja i vo cela kujka ima posteri od Ian Somerhalder?

Член од
15 март 2011
Мислења
154
Поени од реакции
85
По ѓаволите. Ги изнагледав сите три сезони и сега чекам нова. Но, бидејки нема да има во скоро време нема ни да ја гледам повеќе серијава! Па после нека се жалат дека им паднал рејтингот за гледаност! Ете така. :pos: (Уствари ова е само бес :pipi:) Со нетрпение ја очекувам следната епизода...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Да се пофалам што начекав по нашите продавници :)
Now I have Ian in my closet! :vozbud:
Иначе у недостаток на желба за гледање нови серии ја почнав од почеток. Ми фали она воведното: For over a century I've lived in secret until now. I know the risk but I have to know her.

Дејмон ко по обичај ме смее.
OMG where have you been? :D
Ама никако не можам да му простам за Лекси :(

Kajgana Shop

На врв Bottom