Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.194
а?Спуштени ми се првите три сезони од пред некој месец. Да најдам време, ќе им седнам.

Да не ја смеша со некоја друга...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а?Спуштени ми се првите три сезони од пред некој месец. Да најдам време, ќе им седнам.
Се наоѓаат преводи за данскава верзија на серијава или слабо таа работа?Јас ја имам симнато и данската прва верзија од серијава, http://www.imdb.com/title/tt0826760/, ќе и дојде редот некој ден. Сега ја цепам Шерлок http://www.imdb.com/title/tt1475582/ многу поинтересна серија него вториов дел од филмот.
Има, како нема, колегата сипа ги преведува редовно:Се наоѓаат преводи за данскава верзија на серијава или слабо таа работа?
Ова не е дека ќе има трета сезона, туку дека телевизијата AMC ќе продолжи да се емитува на DISH, еден од најголемите телевизиски провајдери во Америка. Серијата се' уште не се знае дали ќе биде обновена. Држи и' среќа, гледам ептен ти оставила впечатокWe're pleased to announce that we've reached an agreement with our partner AT&T to continue airing The Killing. We want to thank our loyal fans for your support.
As expected, in a distinctly different situation, Dish Network has dropped us because of an unrelated lawsuit that has nothing to do with our programming. This unprecedented decision to use its customers as pawns in a lawsuit makes DISH the only major TV provider without AMC. DISH
customers should call 1-855-2-DROP-DISH or click www.SwitchfromDish.com for assistance so they can continue watching AMC and The Killing.
Мислев дека се работи за трета сезона, не разбрав добро, односно претпоставував.Ова не е дека ќе има трета сезона, туку дека телевизијата AMC ќе продолжи да се емитува на DISH, еден од најголемите телевизиски провајдери во Америка. Серијата се' уште не се знае дали ќе биде обновена. Држи и' среќа, гледам ептен ти оставила впечаток![]()
Who killed Rosie повеќе од Who took Danny's eggsМислев дека се работи за трета сезона, не разбрав добро, односно претпоставував.
Инаку и покрај добриот впечаток, не планирам да продолжувам да ја гледам, многу ми се напорни овие серии за гледање. И Prison Break ја прекинав после првата сезона, само 2-3 епизоди од втората имам изгледано, исто и GoT само 2 епизоди од втора сезона.
исто и GoT само 2 епизоди од втора сезона.
And to be brought back to life, and then to die againСамо 2 епизоди од ГоТ втора сезона?
You sir, deserve to die a horrible, slow, painful death