Мене, Дитмар Хаман ми е еден од поомилените ликови воопшто, ама нека не јаде многу трици on this one.
Шо не се јави на времето со поддршка од типот: „Да ви ебам ѓупците манчестерски, знајме дека го наместивте детето наше, ебави племето Scum-ско“.
А?
Лесно е сега.
Па добро.....до негде е во право дека Карлинг не е доволно и дека аферата со ѓуптинот му наштети на клубот. А секако не е во право со изјавите дека Суарез е крив итн итн. Имаше една изјава дека Суарез треба да биде продаден. Тоа ќе му го земам за зло на Хаман. Требаше тогаш да го поддржи Суарез и клубот
--- надополнето: 1 јули 2012 во 16:44 ---
Се отвори денеска трансфер пазарот.....Е таман уште утре полагам и после можиме да му се посветиме комплетно на летото и на трансферите.....И дај малку олабавате се
од кога сум член овде никогаш не била ваква напната атмосферата....абе до 5 јули ние
ќе имаме двајца играчи купено
1. Значи од денес можиме да купуваме? Изгледа само за нас важи ова 1ви Јули. За конкурентите потешко. Тие уште во Мај и Јуни си донесоа играчи ама ние треба да почекаме Јули да дојди. Ова со 1ви Јули е само симболично и нема никаква важност. Ако биле од купување нашите ќе купеле. 1ви Јули не значи ама баш ништо
2. Има нешто лошо во тоа?
3. Нема грешка. Можи и тројца
--- надополнето: 1 јули 2012 во 16:49 ---
Денеска Јоветич,Демпси и Лорис на тапет .. утре нови 3ца..
Со Јоветич и Рамирез би бил пресреќен. Првиот можи да игра како шпиц,полушпиц,крилен напаќач а вториот како крило и АМ. Само скапи ќе да се за нас. Лорис само ако бега Реина ама нема да бега а Демпси
П.С нели копукот требаше денес да одлучи кај ќе игра? Бетер од мочкото Хазард стана. Денес ќе ви кажам, утре ќе ви кажам.
Инаку пошто Уругвај ќе тренирале во Мелвуд ете шанса да го донесат Рамирез. Помислив ќе замини и тој на подготовки некаде по светот па нема никогаш да стапат во контакт со него нашиве токмаци ама ете пред нос ќе им биди цело лето.